Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica má skvelú chémiu, takže vôbec nevadí že podobnú story sme už párkrát v oveľa lepšom (Harry a Sally) ale aj podstatne horšom (Love Rosie) prevedení viackrát videli. Tu je to ozvlášnené hlavne otvorenejším prístupom k sexu, čo je samozrejme len dobre. Škoda záverečnej štvrťhodinky, ktorá zničí celú tú krásnu civilnosť a hádže hrdinom zbytočne polená pod nohy. Ten film to vôbec nepotreboval. A keby skončil scénou pri dodávke bolo by to ešte lepšie. Ale na to tvorcovia zjavne nemali odvahu. 7/10 P.S. scéna rozhovoru na posteli je jedna z najlepších romantických scén za veľmi dlhú dobu a hlavne kvôli nej sa prikláňam k 4* ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zbytečnější než desetiminutová pauza v práci, ve které vám zabere dvě minuty cesta do jídelny, dvě minuty fronta na kafe, dvě minuty záchod a dvě minuty cesta zpátky. Zbývající dvě minuty můžete třeba žvandat o sexu a dohrabete se k tomu samému, co Lainey s Jakem došlo až po dvou hodinách. Bez nápadu, bez humoru, bez sexu, bez hvězdiček bos, natlouknul si Headland nos. Jediná atrakce, která rozblikala moje kontrolky, byla krásná Amanda. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nemohu se smířit s faktem, že dva do sebe zamilovaní lidé jsou jen přátelé a protože oba jsou závislí na sexu, souloží s jinými a ještě si o tom vyprávějí. Ano, je to komedie a tedy nadsázka, ale i tak se s tím nedokážu ztotožnit a nepřipadá mi to vtipné. Přilitím oleje do ohně pro mne je, že zmínka, že Jake měl rande s černoškou je bráno jako rasismus!!! Sudeikise teď "žeru" coby Teda Lassa. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama