Reklama

Reklama

Až na doraz

(festivalový název)
  • Jižní Korea Kkeutkkaji ganda (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že detektív Ko Gun-su (Sun-kyun Lee) nemá zrovna šťastný deň. Práve mu zomrela matka, jeho oddelenie vrážd vyšetrujú z vnútorných záležitostí kvôli bratiu úplatkov od miestnych podnikateľov a na ceste na pohreb, uprostred noci, zrazí svojim automobilom chlapa, ktorý ostane bezvládne ležať v kaluži krvi. Telo muža sa mu podarí ukryť, rovnako ako stopy po autonehode, avšak jedného dňa obrží anonymný telefonát od záhadnej osoby, ktorá celú situáciu údajne pozorovala, a vyhráža sa mu, že všetko nahlási... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Paráádní oddechova.. Čekal sem něco úplně jinýho, ale to je jedno, byl sem mile překvapen i tak. Vlastně sem dostal takovou fajn detektivku, která je do poloviny výbornou a neuvěřitelně morbidní a plná černého humoru, ale druhá polovina se již vyústí ve více drsné thrillerové drama. Hlaní hrdina je fakt sympaťák a co všechno si musí prožít je fakt "SMůLA", na druhou stranu to není žádný beránek a hodně se vyzná, takže se umí i účinně brát ... Moc fajn film, doporučuju všem milovníkům pohodové Asie (...a té je hodně málo :-D ). ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Nenáročný thriller, který se svým přitažením za vlasy ještě zručně trefil do pásma zábavnosti. Spousta podobných (a obzvlášť těch korejských) over-the-top thrillerů totiž ve finále působí jak nepovedený slapstick. Hard Day se naštěstí udržel a vyhrocenost zápletky je přehnaná tak akorát. Celkově svižné a kvalitně zahrané. Pohodových 7/10. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Volně padající, lehce úplatní korejští poldové, kteří mají současně morální zábrany nechat toulavé čokly intimně seznámit s pneumatikami svých aut, to holt v životě nemívají lehké. Následkem zmíněné situace totiž může být až brutálně adrenalinová, nepříliš blbá a výtečně černohumorná jízda, ze které ovšem bude mít hrdina pramalou radost. Aneb jak by to asi vypadalo, kdyby Kulhánek žral kimči a místo o upírech psal o zkorumpovaných policajtech. Letošní Rejžefest mi tedy hned na první pokus vypálil mezi vytřeštěné bulvy pořádnou pumelici! P.S.: Hlavní padouch by si zasloužil vlastní odkaz v nějaké prohnilé encyklopedii. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nejako nechápem to vlažné hodnotenie mnohých užívateľov. Mne to prišlo max. zaujímavé od úvodu až po záverečné titulky. Zlé dialógy? Thriller, ktorý treba brať s rezervou? Halóóó!! Takým prístupom by sme museli odpísať 90% úplne všetkých thrillerov. Hlavný hrdina je takmer non-stop pod veľkým stresom. Ak práve neskrýva mŕtvolu, nezahladzuje stopy, nebeží jak o život, nehľadá výhovorky, tak mu minimálne kolieska v hlave bežia na max. obrátky a sám seba sa pýta: "Čo je to kurva za deň?" Každým krokom sa do problémov zabára hlbšie a hlbšie a film ma jednoducho nenechal vydýchnuť. Fakticky sa tu každých 5 minút niečo deje. Čierny humor beriem všetkými desiatimi, neviem odkedy je tu práve na toto toľko kritiky. Hlavný záporák sa vydaril, napätie sa v istých momentoch dalo krájať. A záver? No paráda. Nechápem tie vlažné ohlasy. Asi som videl iný thriller...Ja som videl taký, pri ktorom som sa nenudil ani sekundu. Preto plný počet. 90%. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

No áno typicky kórejsky extrémne pojatie príbehu. K takémuto štýlu filmu sa mi však tento extrémizmus hodí oveľa viac ako k tým romantickým. Čoho je veľa toho je moc sa totiž v tomto prípade dá pohodlne brať s rezervou. Oceňujem tiež, že film nehýril akčnými scénami, ale akčným príbehom, jednoducho stále sa niečo dialo a moju pozornosť si tento film udržal od začiatku do konca. Videné v rámci Challange tour marec 2016 - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama