Reklama

Reklama

In the Trap

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len zriedka kedy divák natrafí na snímok, ktorý svojim “titulom” dokonale vystihne pocity po jeho vzhliadnutí. Presne tak som sa totiž cítil, teda “V pasci” myšlienok, čo za amatérsky paskvil bez štipky originality či snahy zaujať diváka, spatril svetlo sveta. Toto sú skrátka filmy, ktoré dokáže oceniť len “skromný divák” .. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu velmi složité odhadnout, co tím chtěl básník říct a nevím, proč nebyl schopný scénář zaobalit do nějaké smysluplnější a dívatelnější formy, protože jedním slovem je tento film brajgl. Zezačátku se zdá, že to bude nevšední pojetí a příběh se rozjíždí výborným způsobem, takže čekáte, že to bude přinejmenším netradiční a originální. Bohužel, tím vším In the Trap není ani zdaleka. Přišlo mi, jako kdyby sám režisér nevěděl, jak se scénářem naložit. V jednom momentě děj tak brutálně upadne, že už se za celou dobu nezvedne. Smyčcová hudba sice dokázala vzbudit nepříjemné pocity, ale mnohem nepříjemnější jsem je měla z toho zabordeleného scénáře. Nakonec jsem z toho spíš naštvaná, ale dlouho to trvat nebude, protože už teď si to skoro nepamatuju. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na solidní podívanou a já si tak ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého říkal, že bych se po delší době krásně bál ? Kdepak ! In the Trap, je další obyčejný Horor o vymítání, který se bude líbit spíše zaprděným důchodcům, jako je Psychor. Samé modlitbičky, píčovinky, umíral jsem nudou. A jak frajerka si přišla vyloženě zaprcat a típek se jí tam ve finále vybrečí, to jsem šel do kolen. Hvězda za tu posedlou zrzku a její cecky, ze kterých jsem nemohl spustit oči. In nomine Patris et Filii et Spiritus sancti. Amen. (32. hodnocení, 4. komentář) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná, bežná démonovina, no s príbehom, ktorému nerozumela ani divá sviňa, vlastne prakticky tu ani nebol. Len pojašený chlapík s traumou z detstva čo behá po dome. Záver sa snažil o akýsi twist, no prišlo mi to smiešne. Kde nie sú základy mysteriózna a aspoň trochu pútavý príbeh, tam to ani záver nespasí. O hororovej stránke radšej pomlčím, prakticky nula bodov. 20/100 ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Alessio Liguori zcela odmítá roli pasivního publika, které se přichází do kina bavit, a místo toho ho napadá a pobízí k angažovanosti. V rámci současné hororové produkce vskutku ojedinělý počin, který co do efektu navazuje na to nejlepší z hnutí new french extremity, aniž by se však režisér musel uchylovat k používání násilí a sexu za účelem překračování hranic pozorovaného či šokování publika. Neočekávejte trpělivé budování atmosféry, protože In the Trap přichází hned v úvodu s úderným strašením, které i za pomoci neustálých smyčcových výkřiků přispívá k postupné dezorientaci diváka, a vrcholí opravdu intenzivním psychickým nátlakem. Jakožto zdejší hororový expert křičím bravissimo a uděluji snímku In the Trap slabších pět hvězd. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Snímek vznikal v prostorách slavného římského historického filmového studia Cinecittà Studio. To bylo v roce 1937 založeno samotným Benito Mussolinim a je považováno za jakýsi střed italské kinematografie. Do dnešních dnů v něm vzniklo hned několik slavných filmových pilířů italské kinematografie: Helen Of Troy (1956), Cleopatra (1963), The Agony And The Ecstasy (1965), Fellini's Casanova (1976), Fellini Satyricon (1969) a mnoho dalších. (Conspi)

Reklama

Reklama