Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nečekaně velká pecka! A na animák nečekaně dospělá pecka. Bylo tam několik erotických scén sideboobů a dost pomalu rkových prupovídek. Nehrál jsem jedinou ze série Arkham her. Batman tu hraje druhé až třetí housle Suicide squad mne opravdu bavila, chemie mezi nima byla skvělá, zápletka často nečekaná, finále epické a hodně husté. 9/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní díl! Použití Suicide Squadu byl skvělý nápad. Amanda Waller si je najme, aby pro ni sejmuli Hádankáře v Arkhamu. To ovšem Batman nemůže dopustit. Potěšila mě hlavně přítomnost Harley Quinn a Deadshota. Taky se tam mihl Tučňák. Joker jim v Arkhamu pěkně zatopil. Propustil všechny vězně a chtěl odpálit špinavou bombu. Batman si ale s nimi poradil. Objevují se tu snad všichni batmanovi hlavní záporáci, nebo tu jsou aspoň zmíněni "Pojď sem, ty můj čumáčku." :D ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

BANG! Dokonali a jde to i bez toho otravneho netopejra. B) Logika, ze kdyz se tentokrat kope za zaporaky " za vrahy", bez trochu te krve to nepujde. :) Dokonce jsem se pristihnul i u toho ze jsem jim sem tam fandil. Jako ze ja normalne jinak psichopatum nefandim. :)) Zraloka mi bylo i celkem lito. :] Skoda kdyz preskocila za ledova jiskra. Uprimne frostka a Zralok to jejich chvilkovy milostny schadnutim celou tu napjatou atmosferu jeste poradne nahzavilo ze uz jse skoro cekal ze si to tam jeste nekde v koute rozdaj. :D Tipicke HQ chovani mne ani moc neprekvapilo a spidu a klokana uz jsem odepisoval rovnou dobredu, nadruhou stranu DS jako kladanskeho pohodare z obcasnymi vrazednymi sklony jsem vazne necekal. ;)) Skoda jen ze se tvurci ani nesnazi moc mlzit a reseni zapletky tusite uz po 20 minutach filmu. Tedy ne nic takoveho toho tipickeho batmanovskeho detektivneni. Coz je mozna i dobre aspon clovek muze vypnout mozek a uzit si vsechnu tu akci jen bez premysleni o nejake logice. ;) Proc film videt? Luxusni konec jedne Batmanovske etudy... kdo by to byl cekal? A nebo kolikaty uz to vlastne je klon v poradi? B) Dle meho tento animak neni predvoj ochutnavky na chystanou mega vybijenou hesky po Kriptonsku. :)) Ale spis seqvel k druhehemu hernimu dilu Batman city of Arham.. coz by i v zaveru dost odpovidalo. :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak toto je spíš takový akční animovaný film ze světa DC než ty jiné,které jsem například viděl ve stejné době viděl.Jako je Batman vs Red Hood atd.No,ale to nic nemění na kvalitě.Za mě velká spokojenost.Je to něco jako trochu jiná verze Sebevražedného oddílu co jsme mohli vidět v hrané verzi.Zde je akorát více postav a to je dobře.Co jsem si užil byl Joker,ten se jim opravdu povedl :-) .Za mě tedy celkově 80% a čtyři hvězdy. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film mi připadal,jako kdyby v něm měli prsty i Korejci,neboť ten specifický styl tak vypadal.Na csfd se píše jen USA,ale já tomu moc nevěřím a i v závěrečných titulcích byla dost často korejská jména.Oproti Návratu temného rytíře od Olivy to bylo docela slabé a těch pár chvil na zasmání tomu moc v celkovém součtu nepomohlo.Ten styl,jakým to bylo natočené,se mi moc nelíbil,Batman mi zde připadal takový nijaký a ani nebyl pořádně hlavní postavou,dialogy nic moc a příběh s akcí také nijak nevyčníval.Za mě dávám 60%. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu si můžeme všimnout odkazu na film Batman se vrací (1992). Když Batman zneškodní Victora Zsasze, který drží rukojmí, naprosto stejným způsobem, jakým zneškodnil netopýři hrdina klauna ve snímku Batman se vrací. (TwoFace)
  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama