Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Batmana žeru, ale tenhle psycho tým byl tak neuvěřitelně zábavnej, že jsem skoro fandil jim :-D Harley je prostě úžasně švihlá a ten Žraločák taky neměl chybu. Batman tu hraje vlastně až druhé housle jelikož velká část filmu je věnována právě padouchům, kteří se rozdělí do pidiskupinek kde někteří spolu vychází a někteří fakt ne. Užil jsem si srandu i akci a film hltal jako malej kluk. No a přítomnost Jokera byla už pomyslná třešnička na dortu. Každopádně chudák Batman protože zažil opravdu pernou noc a Robin se zrovna někde flákal takže to musel odmakat jako skoro vždy sám. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ač ta animace nebyla úplně mým šálkem, pořád se jedná o chytlavý, malinko drsnější, ale hlavně celkem nevšední animák z batmaního vesmíru, jehož středem tentokrát není netopýr, ale záporácká Suicide Squad. Díky Arkhamu je to ale velká přehlídka starých známých charakterů včetně Jokera. Harley Quinn je skvělá. Fajn seznamovačka než má přijít diskutovaný Ayerův celovečerák... DC to pomalu rozjíždí. ()

Reklama

FloTin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal! Po War a Son of Batman jsem si myslel, že tohle bude další průměrný animák, ale ukázalo se že je to peckový Rkoví animáč, který by neměli vidět malé děti :D prostě takhle se mají dělat DC animáče. Nejlepší, že hlavní roli měl Deadshot, který se ukázal jako velkej Bad Ass!!! Od začátku do konce akce akce akce!!!!!! 10/10 ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv má tenhle animák v názvu Batman. Tak o Batmanovi vůbec není. Za celý film se tam totiž Batmen ukáže jen minimálně. Za to celou dobu hrají hlavní housle členové Suicide Squad. Abych pravdu řekl nemyslel jsem si, že by mě mohl film jenom o záporácích bavit. A opak je pravdou. Tenhle animák splňuje všechno co by měl správný animák mít. Ať už jde o skvělou animaci, dobře zvolenou hudbu, vynikající akci nebo parádní dabing všech představitelů. Assault on Arkham... Ano tenhle film je ve stejném universu jako Arkhamská herní série, konkrétně se odehrává 2 roky před prvním dílem... ode mě získává 5* 93%. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Výtečná Batmanovina, specifická například tím, že v ní Batmana moc nevidno a místo něj dostává prostor banda grázlíků naverbovaných na "sebevražednou misi" ve stylu tuctu špinavců. A jsou tu dva veletucty prostoru pro akci, která je v rámci komiksových animáků až překvapivě brutální a nekompromisní (a schválně jestli budou mít pánové od DC příště koule na to, udělat animák v Rku, včetně řádné krve při ustřelování hlav a bradavek Harley Quinn), jenže problém nastane ke konci, kdy je akce už nějak moc a tam kde se Assault on Arkham ze začátku tvářilo jako záležitost neblbá, stane se nebetyčně tupou a z šlapající týmovky se rázem přetransformuje v něco hrozně blbého a bez nápadu, dokonce tu ani scénáristu nemůžu obvynit z toho, že to napsal ve stavu brutální ožralosti, protože pevně věřím v to, že by to v takovém případě bylo o dva levely lepší. Ale i tak je to výborně fungující záležitost se zábavnou akcí a svěže dospělejším pojetí. " Ty jsi ale zlobivé děvčátko.. " ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Ve filmu si můžeme všimnout odkazu na film Batman se vrací (1992). Když Batman zneškodní Victora Zsasze, který drží rukojmí, naprosto stejným způsobem, jakým zneškodnil netopýři hrdina klauna ve snímku Batman se vrací. (TwoFace)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama