Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Recenze (71)

akisha 

všechny recenze uživatele

EEEE! No fuj! Xmilden správně poznal v Seagalovi zapřený dvojče tučňáka Novotnýho, s touhle image už je Steven absolutně vyřízenej. Jeho pomačkaný ksicht obrostl hnusný vous a obleky teď nakupuje tam, kde Homer Simpson. V příběhu za čtvrťák pořeší nějaký to trauma ze zabití dítěte, povraždí gang Číňanovi a nabalí si sexy Rusku, a to navzdory tomu, že vypadá jak zkrachovalej domovník, kterýho opustila manželka, je impotentní a jeho nejlepší kámoš je proprděný TV křeslo. Po celou dobu nesundá z toho otylýho ksichtu svůj výraz totální pasivity a trousí strašný jednoslabičný hlášky. Co je nejlepší, skutečně z něj VŮBEC nejde strach, a to hlavně když vyhrožuje ostatním. Spíš z toho jde pocit, jako kdyby se každou chvíli měly rozrazit dveře, do pokoje vlítlo komando chlapců v bílých pláštích, co by vzali Stevena něžně pod paží a vysvětlili zmatenýmu Číňanovi, kterej ty jeho kvazi-kidy poslouchal, že "taťka Šmoula se jim na procházce zase ztratil, filuta jeden!" Tenhle "film" má jedinej klad, projede tam škodárna. Ale mám aspoň alibi, proč jsem na to čuměla - chtěl to vidět přítel. Za mě 0,5%. Stevene, Stevene, ty chlapče, běž s tímhle odpadem už do háje fakt. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto chcete odísť? Nehanbíte sa? Vraždou dieťaťa?“ Voľné pokračovanie o rok staršieho Vykonávateľa. Obstojná a znesiteľné seagalovka je pozerateľná pre každého, kto sa snaží vyhnúť vyložene odpadovým seagalovkám (Zabijak Kondor) a zároveň je mu jasné, že doby Prepadnutia v Pacifiku sú navždy preč. V Nezastaviteľnom mužovi je dosť fajn akcie, je patrične drastická a krvavá, Seagal si tradične ide to svoje a je v tom v pohode a OK je aj scenár, ktorý asi (ale istý si tým nie som) Oscara nedostane, ale mne celkom vyhovuje táto Seagalova poloha (ochranca dieťa a ženy, pričom žena sa mu na konci pochopiteľne odvďačí nechráneným sexom). ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Štefan nesklamal, zase sa motal kolo Rusoch, šikmých,. pekných žien a peňazí. Zase mal sparinga, ktorý podvíhal nohu, strieľal a bojoval. A zase raz všetkých nakopali v oprášenom deji, ktorý nebol až tak tuctový, ale ani ničím výnimočný, v polorozpadnutých budovách a jednej vilke. A ja zase musím dať 2 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Započalo to tedy hodně tragickou (myšleno zejména filmařsky) protiteroristickou misí, nicméně o dva roky později už se rozehrála příběhově slušná partie osamělého vlka, vybíjejícího rusko-japonskou mafii, a jeho potenciální milé se zapleteným bratrem a malou sestrou. Režijně se ukázala jistá v kramflecích, herecky lehce toporná a akcí (pod)průměrná; nejšedivější dojem však nakonec zanechaly ošklivé polorozpadlé rumunské exte- a interiéry. Jo a ještě mohutný "badass" Seagal, jenž opravdu vůbec nic nepředvedl a za celou dobu si snad nesundal svůj obepnutý baloňák (ani při milostné scéně :-)). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dostat se k novým Seagalovým opusům bude asi čím dál těžší, a tak jsem tentokrát s povděkem vzal na milost slovenčinu a na Jojce jsem shlédl už šestou spolupráci Seagal – Waxman. Seagal si vypěstoval novou image, filmy však natáčí už asi 12 let stále stejné. Totální béčkové až céčkové akčňáky, které jsou stále o tom samém, jen mají proměnlivou (ne)kvalitu. Tentokrát si Seagal zahrál agenta, který před dvěma lety zpackal akci, kdy nedokázal zabít svůj druhý terč – čínského padoucha. A po dvou letech jsme tedy v současnosti a Steven svůj cíl stále nespustil z očí. Nastane pár akčních scén, pár nelogičností, trochu té lásky, proteče hodně krve a na závěr si pan Velký trošku zašpásuje s nahatou mladou černovláskou a .... a je čas bilancovat. Mno, tak nejsem vyloženě zklamán, po menší odmlce jsem si Seagala přeci jen docela užíval, i když vůbec nic nového jsem neviděl. Po úvodní hodně trapné vojenské akci se příběh docela slušně rozvinul, už jsem si říkal, že to i bude tentokrát dávat smysl, jenže druhá polovina filmu zase upadla v nesmyslné scény typu mířím na protivníka zbraň, ale než vystřelím, raději si nechám useknout ruku nebo se nechám kopnout do hlavy. Záporáci měli tolik možností jak Seagala s jeho kámošem zabít, jenže to raději před výstřelem něco prokecám a pak se nechám zmlátit. Závěrečná vrcholná scéna s mečem připomněla závěr „Poslední mise“ z roku 2004, jenže tam aspoň byl slušný finální mač, tady to bylo tak trapně o ničem, až jsem se sám divil. Nečekám už od seagalovek nic, ale aspoň to nic může mít hlavu a patu. Tady to bylo tak na půl cesty – příběh průměr, akční scény tradiční Waxman – čili něco vidím, ale moc toho není, zbytek nestojí za zmínku. Takové filmy může Steven „stárnu aniž to poznáte, protože se balím do čím dál více oblečení“ Seagal točit klidně do devadesáti let. Hudba: Justin Raines, Brian Jackson Harris & Michael Wickstrom ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Steven Seagal (Alexander) má vykúpiť od čínskeho bossa dievča za 300 tisíc amerických dolárov. Lenže z ruksaku vykladá eurové bankovky. (johnsnow)
  • Fim se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Vo vile počas bitky na nože Seagal (Alexander) ochromí protivníkovu pravú ruku, na čo je nútený používať už len ľavú. Napriek tomu v pár prestrihoch bojuje opätovne so zranenou rukou. (johnsnow)

Reklama

Reklama