Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (590)

POMO 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe zase jedna kvalitná romanťárna, ktorá nezapadá prachom a stane sa žánrovou referenciou, ako je dnes napríklad Zápisník jednej lásky. Audiovizuálne nádherná, až do mierneho gýču zahalená, ale dejovou kostrou sofistikovanšia a atmosférou osudovosti a neodvratného plynutia času ľudského života naplnená lovestory, ktorá vás chytí za srdce. “Sci-fi” prvok udalosti, ktorá je štartérom príbehu, nepôsobí rušivo, ale mu dodáva literárne snové kúzlo. S mladou Meryl Streep by sa film dostal ešte vyššie, ale Blake Lively je dostačujúca a svojou ženskou krehkosťou a krásou snímke dodáva správnu romantickú náplň. Dobrá rola pre Harrisona Forda dnes taktiež poteší. Takmer na plný počet hviezd. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jak dar z čistých nebes. Už dlouho jsem neviděl tak krásně a citlivě natočené romantické drama. Opravdu hluboce smekám. Blake Lively je naprosto lovely (zahrála to fantasticky), ostatní herci neskutečně sympatičtí včetně Forda a k tomu velmi civilní scénář, škoda jen toho závěru. Přál jsem si jiný konec, ale pravdou zůstává to, že už dlouho jsem se nevcítil do romantického filmu tak intenzivně jako v tomto případě. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný, hoci nie úplne nový námet. Podobnosť s Benjaminom Buttonom je zjavná, hoci príbehovo sa film berie trochu iným smerom. Mnoho dojímavých scén, takže za romantiku by som dal plný počet. Nižšie hodnotenie za dokonale uhádnuteľný záver, a to dokonca aj so záverečnou scénou. Ale inak bavilo. Herecky sa mi najviac pozdával Harrison Ford, ktorému šediny svedčia. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku přímo vynikající romantika. On jí nadbíhá, ona ho nechce....znáte to. Jenže potom ji sbalí a co dál? Harrison Ford svou vysokou hereckou univerzitou vytrhne trn tvůrcům na chvilku z paty, jenže ani on nedokáže film zachránit od předvidatelné druhé půlky. Škoda, režisér talent rozhodně má a Blake Lively nechala zapomenout na strašák jménem Green Lantern. 65% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Tohle je tvá nová holka? Už sis to s ním rozdala?“ - „Jo, před deseti minutami zrovna tam, co sedíš.“ K filmu jsem přistupoval trochu s despektem v očekávání něčeho přesládlého, řady logických chyb a také faktu, že nejspíš nebudu „cílovka“. Ale nakonec jsem se rozhodl přistoupit na režisérovu hru a nelituju. Hlavní hrdinku se mi podařilo velmi rychle oblíbit, člověk tak nějak chápal, proč se drží svých zásad, ale zároveň touží po tom, co jí žádný partner nemůže dát, ani ten zrovna objevivší se pan Dokonalý (už jsem naznačil, jak moc snímek cílí na ženské publikum?). Ale i přes jistá klišé to byla romantika moc příjemná, vesměs pohodová (sem tam i lehce úsměvná), vcelku dobře využívající možností tématu a zkrátka se na ni velmi pěkně dívalo. Bohužel od chvíle „defibrilace“ šel film pomalu ale jistě do kytek, a trapnost s kometou to jen zpečetila. Což je škoda, protože jinak to byla moc fajn podívaná, a já ji i přes to hodnotím solidními 4*. „Kam?“ - „Někam, kde jste ještě nebyla.“ - „Jestli je to v tomhle městě, tak pochybuju.“ - „Uvidíme.“ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Jedná se o druhý film Ellen Burstyn, kdy hraje roli, jejíž rodiče zůstávají fyzicky stejní, zatímco ona stárne. První byl Interstellar (2014). (jajush)
  • Anamorfné šošovky a minimálne použitie steadicamov boli použité na zabezpečenie väčšej autentickosti scén odohrávajúcich sa v 30., 40. a 50. rokoch 20. storočia. Ako inšpirácia pre dobový farebný tón a sýtosť poslúžili filmy Páni majú radšej blondínky (1953) a Ako sa vydať milionára (1953). (Arsenal83)
  • Na návštěvě u Ellisových rodičů hrají deskovou hru. Poté, později večer, Elis (Michiel Huisman) s někým telefonuje a přijde k němu Jenny (Blake Lively). Zezadu ho obejme a vezme mu skleničku s pitím. Pak s ní odejde, ale v následném záběru má Elis skleničku opět vedle sebe na stole. (JessiBrikker)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno