Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (474)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Já zklamaný vůbec nejsem, naprosto to splnilo účel a mé očekávání. Úvodní představovačka hlavních postav už známá z traileru mě pobavila i v kině a to co následovalo potom mi nepřipadalo nějak slabší. Na scénu se dostali další výborné zvířecí postavy a hlavně dokonalá záporná postava králičího rebela. Příběh se nevlekl a animace byla promakaná do posledního detailu. Z té jsem byl skutečně unešený a líbila se mi ještě víc než u Pixarovských animáků. Pobavil jsem se, odpočinul si. Nějak víc se vtom nemám potřebu patlat. Spokojenost.:-) P.S. Vyplatí se neodcházet ze sálu (anebo film nevypnout) hned jak začnou závěrečné titulky. ()

dejww 

všechny recenze uživatele

Animák na který jsem byl opravdu zvědavý. Z traileru vypadl film vtipně a očekával jsem přejemnou dětskou komedii. Bohužel většina vtipných momentů (ne-li všechny) byly právě v tom traileru! Ještě k tomu byly použity hned na začátku filmu. Zbytek děje byl takový nijaký, nikam pořádně nesměřoval a nudil. Snad jediné za co bych tvůrce opradu pochválil je právě promo kampaň před filmem. Protože to marketingově opravdu zvládly. Film jako takový však za moc nestojí. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Čistý animákový průměr. Film mě bavil, místy jsem se i zasmál, animace je moc pěkná a příběh není úplně hloupý. Jsem rád, že i dneska vznikají kvalitní animované filmy. Na druhou stranu, to ničím jinak nevybočuje z řady. Příběh mi trošku připomněl srdcovku v podobě Toy Story, a to už nějaký pátek bude, co tohle šlo do kin. Z dabérů jsem si taky nějakého známého nevybral. Celkově mě film bavil, ale myslím, že za týden si už moc nevzpomenu o čem, že to vlastně bylo. Zatímco Zootopia (2016) bavila každým coulem a vzpomínám na ní rád dodnes, myslím, že ve výsledku po tomhle po čase neštěkne ani pes. (50 %) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Já to beru. Jak už tu bylo napsáni několikrát, je to výjimečně animák zaměřený opravdu na děcka. Jako dospělý si film užijete, pokud máte kočku, nebo hafana a najdete v tom každodenní strasti a radosti. Vtipy hodně sází na animaci zvířátek, vyloženě scenáristická práce s humorem neměla moc společného. Příběh a hlavní zápletka největší klišé všech dob, vykrádání jiných, úspěšnějších animáků. Ale samozřejmě jsem se nasmála. Bohužel viděno s dabingem, kde mi to příšerně kazil Vydra. A taky tam bylo dost silně nesympatických zvířat, což by se u filmu, kde můžete ovlivnit opravdu VŠECHNO stávat nemuselo. 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Animák skôr pre tie menšie deti, staršie sa už môžu trocha nudiť. Príbehovo to síce trocha zaváňalo klišé a osvedčenou rodinnou šablónou na tému priateľstva a rodiny, ale nenudilo ma to. Je tu veľa roztomilých postavičiek, pár gagov (hlavne v spojitosti s nabrúseným králičkom) a v neposlednom rade aj slušná grafika, takže spokojnosť. 70/100 ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu zazní píseň „Bounce“ od skupiny System of a Down. Jedná se o scénu, kdy majitel psa Leonarda odchází z domu a Leonard pustí hudbu a začne tancovat. (MeanWhile)
  • Scéna, kde se Pops snaží flirtovat s Chloe, která mu říká: „Ale já jsem kočka“, načež on odpoví: „Nikdo není dokonalý“, je narážkou na film Někdo to rád horké (1959). (Candice)
  • Na začátku filmu hraje „Welcome To New York“ od Taylor Swift a na konci, když se páníčkové vracejí domů, hraje „Lovely Day“ od Bill Withers. (SONY_)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama