Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

Patw 

všechny recenze uživatele

Nevím kdy přesně se to stalo, že se žánr 'komedie' stal spíš útočištěm pro filmy s trapným humorem, nebo zda tomu tak bylo vždy jen mi trvalo to rozpoznat... Každopádně film Trainwreck má určitě co nabídnout protože ačkoliv spadá do aktuálního komediálního stylu nabízí i něco nového včetně ne tolik okoukaných tváří. Nováček ve světě filmu a zároveň scénáristka filmu Amy Schumer je záruka pobavení stejně jako její herecký kolega Bill Hader, další nepříliš známá tvář. Schumer přinesla kousek nového originálního pohledu, svěžího vánku do toho "převoněného" žánru, a naservírovala nám film, který je z části realitou dnešní doby i té Hollywoodské pohádky, klišé které do podobného filmu patří aby diváka uspokojil dřív než se vrátí zpět do reality. Jediné, co bych filmu vytkl je délka - 125 minut je opravdu dost, těch 90 minut by filmu i ději určitě slušelo víc - a fakt, že když už Amy použila vtipy ze svých stand up vystoupení neměla je upravovat protože to úpravy nejsou k lepšímu - toto dávám za vinu oné známé improvizaci na place, kterou Apatow tak rád využívá. Jinak jsem s filmem spokojený. Ne jednou jsem se opravdu zasmál od srdce a nahlas. A plus za Tildu Swinton, kterou bych vůbec nepoznal, a SNL duo Vanessu Bayer a Leslie Jones, která i do těch pár vteřin co měla dala vše. Čtyři hvězdy bez váhání. ()

Lenchik 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerna americka komedia s realistickym zivotnym stylom mladej, nevyburenej, zatrpknutej Newyorcanky. Mnozstvo nenutene vtipnych momentov. Hlavne sceny s Danielom Radchliffom ma totalne zabili:D Tilda Swinton TOP! 1 hviezda dolu pre cisto "nahodnu"? podobnost s niektorymi dejovymi liniami a prvkami Sex and the city a Diabol nosi Pradu. Zaver neprekvapil, ale ani nesklamal. Dobra oddychovka na zasmiatie:) ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já byla taky vykolejená a jestli tohle měla být vtipná komedie, tak já jsem anglická královna. Judd Apatov nebude můj šálek kávy, to je jasné. Nikomu neberu tenhle druh humoru, já občas taky spadnu do něčeho ulítlého, ale tohle tedy ne a ještě dlouho budu přemýšlet, proč jsem Vykolejený dala dokonce tak vysoké hodnocení? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sukničkářů, kteří narazí na tu pravou, už byla ve filmu spousta a tak tandem Apatow-Schumer přišel s kalhotářkou, ale to je asi tak jediná změna. Jinak se jedná o strašně špatně natočenou i napsanou nudu, během které jsem si dokola musel pokládat otázku, co na tý ošklivý a oplácaný holce s chováním vylízaný krávy všichni ti chlapi viděj. 10% za Tildu Swinton, která pod silným nánosem make-upu nebyla k poznání. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč máš nekonečnýho ptáka? Počkej, už jsi někdy nějakou vojel? Kde je pohřbená?" Tak na rovinu - dvě hodiny jsou na komedii moc. Senzačnímu hláškovacímu úvodu totiž vydrželo tempo jen chvilku a pak už došlo pouze na poměrně řídké dávkování humoru uprostřed rodinné moralitky. Mne tedy nejvíce dostávaly scény s lakomým LeBronem Jamesem, zamilovaným tupounem Stevenem či žebrajícím Noamem, ale ta cesta k očekávanému závěru na můj vkus trvala příliš dlouho. A aby bylo jasno, tak s LeBronem si basket zahrát nepůjdu, protože hrát se zdí mne nebaví. Nepřesvědčuj mě, LeBrone, nejdu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Když Amy Schumer popsala postavu své filmové šéfové jako: "Tilda-Swinton-typ", režisér Judd Apatow kontaktoval přímo herečku Tildu Swinton, která jako fanynka režiséra Apatowa roli přijala. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama