Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Někdy se až cítím provinile, že koukám na tyhle zlé filmy, kde musí člověk jen nečinně přihlížet peklu, které prožívají jeho hlavní protagonisté. Není tu vyloženě nic špatně, řemeslně kvalita, jen je to jen další kus z mnoha, který jede stále podle stejného mustru a ničím nepřekvapí. 6/10 Megan is Missing je znepokojivější. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Silná trojka pro silné poselství. Sice ne první svého druhu (jistě si vzpomenete na příbuznou "Megan is Missing"), ale i v budoucnu bude jistě patřit do té lepší poloviny stejně smýšlejících hororových thrillerů, upozorňujících na nebezpečí sociálních sítí na internetu. The Den, narozdíl od Megan, se však moc nefláká, protože teror hlavní hrdinky začne celkem brzy. Její život se rychle a systematicky hroutí a snuff videa s jejími přáteli se stále množí... Forma všudypřítomných kamer z webů nebo mobilů je šikovně zpracována a obzvláště v poslední třetině přispívá k téměř adrenalinovému zážitku. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

priznam sa, nie som clenka klubu otrlych divakov a parkrat som veru musela stopnut film, ist sa napit vodenky, trosku priotvorit okno a potom sa k tomu s velkym "ach jesus" zase vratit. nebolo mi vsetko jedno. ten zaver ma sklamal, radsej by som prijala verziu "one crazy man show", ale no dobre. takze mile deti, internet je fuj fuj fuj, ruky prec, ak chcete prezit do rana! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl FF, napůl Phone/Webcam, žánr kterej mě nikdy neomrzí. Něco jako chatroulette a s tím spojený internetový nebezpečí. Celý dny strávit online, to nemůže skončit dobře, někdo si vás za oběť holt musí najít. Navíc hodně dobře uchopeno a celkem brzo, už od chvíle, kdy se ve spojení ukázala fotka asiatky několikrát během pár dnů, to nabíralo na atmosféře a už jak to začlo samo psát, potom náký hacky a člověk tuší, že v tom něco bude. Možná až ten konec byl na mě trošku přefantazírovanej těma místnostma a bubákama, ale v závěru to asi není nejhorší byznys na internetu. Holt videocalling s cizíma lidma se nevyplácí... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kamera, akce!!! Tak jsem se přeci jen dočkal. Po kvalitním FF Megan is missing jsem dostal další, ještě o třídu lepší snímek, zachycující nástrahy internetu, obzvláště video chatů. Film se rozjíždí takmér od 15 minuty, takže není čas na kraviny. Hlavní protagonistka je vážně kus, ale čekají ji krušné časy. Kamera se konečně netřepe, snímek vypadá opravdu reálně a je tam i pár scén, které potěší nejednoho diváka. Přiznám se, že jsem se jednou i pořádně cuknul. Film jede na plné obrátky, takže se těšte na atmosférický začátek, který směřuje ke skvělému, adrenalinem nabitému konci. Bomba! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama