Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Není to tak dlouho co jsem hodnotil Unfriended a nečekal bych, že dílo na podobném principu mne dokáže opět zaujmout a ve výsledku možná pobavit ještě více. Kuprospěchu hraje především délka, neboť to vážně odsejpá a člověk se tak ani na chvíli nenudí. Již zmíněné Unfriended mělo možná lépe vybudouvanou temnou atmosféru, ale co The Den postrádalo v ní, si vynahrazovalo grafičností a nápaditostí akčních záběrů. Také hodnotím kladně mnohem větší přehlednost toho, co se zrovna odehrává na obrazovkách. A i když některé záběry natočené na nekvalitní kamery mobilních telefonů byly paradoxně chaotičtější, zpravidla to ničemu nevadilo a vlastně to spíše přispělo k autentičtějšímu prožitku. 90% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak nemám FF rád, tak tohle se mi líbilo. Sice nemám ponětí, zda je všechno tohle možné, ale vzhledem k tomu, že pro mě je stále fascinující věcí vzdálené připojení, klidně bych tomu věřil. Prostě internetový teror se vším všudy, který se časem stupňuje a vyústí v plus mínus očekávané finále. Další věcí, co mě potěšila, bylo chování hrdinů, kteří v tomto případě nebyli za ječící krávy resp. zmatkující kretény. No a hlavně tu nebyla, až na pár chvilek, ta debilní, třesoucí se kamera. Jeden z nejlepších FF hororů/thrillerů vůbec. 80% ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nesnesitelně nudná sračka založená na konceptu video chatu typu chatroulette. O horor se nejedná ani náhodou. Člověk uvidí po nějaké té úvodní půlhodince pár trapných vraždiček v přímém přenosu. Toť vše. Atmosféra panuje samozřejmě nulová. Já se opravdu mohl nudou ukousat. Příběh je neuvěřitelně debilní a ani malinko zajímavý. Nedokázal mě absolutně oslovit. Herci a herečky jsou trapní a naprosto nesympatičtí. Nedá se na ně koukat. Tohle je prostě extrémně zbytečná sračka, která rozhodně nikdy neměla vzniknout. Režisér by měl ukončit svoji nevydařenou kariéru a jít prodávat párky v rohlíku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UPOZORŇUJEME, ŽE DENCHAT.COM NENÍ ZODPOVĚDNÝ ZA TO, CO UVIDÍTE, NEBO ZA OBSAH JEHO UŽÍVATELŮ.…“ /// Filmy točený rukou třesavou šíleným epileptikem už prej trapný sou. Dalším levelem tak je webka a telefon (chytrej ty chytrej!). A tak se pipina Elizabeth vrhne na průzkum. Brzo se ukáže, že frajer s nickem Pyagrl*16, je celkem vhodnej objekt ke zkoumání. Což je fajn, páč jinak by mě z těch keců s idiotama, co vytahujou bimbase, jen když svítí červený světýlko a všema vostatníma, jeblo. A tak zjišťuju, že dneska už každej chodí s kamerou běhat, na návštěvu (to je snad samozřejmost!), spát (a co děláš večer ty?) a neustále všechno nahrávaj a nahrávaj a … no to je jedno, je jiná doba, kterou hold my ze století páry… - no a právě pro vás mladší je tenhle film. Taková kokotina s trochou kreténismu, sadismu, a která nakonec i postraší. Na poselství se vyser. Důležitý je, kam to všechno směřuje... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Počítač se mi zapíná sám vod sebe. 2.) Z internetu mi začali mizet přátelé. (Klikni LIKE!) 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Found footage a trošku na jiný způsob, což tomu vůbec neškodí. Ze začátku jde spíše o takové mírné seznamování a řekl bych, že převažuje spíše nuda. Od druhé poloviny se začne přiostřovat a až do závěru je co sledovat. První krveprolití, které se odehraje na webkameru je geniální, takovou nechutnost jsem opravdu nečekal. Takové videa mi připomínají Mexickou válku na stránce Návrat do reality, měl jsem z toho úplně stejně hnusný pocit. Díky délce a dost nadprůměrné druhé polovině nemůžu jít s hodnocením níže. Od FF stylu už moc nečekám, protože je to v této době dost zatěžovaný hororový subžánr, ale tento je zpestření, za které by měl být každý divák rád .. 6/10 = 68% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno