Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 2

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (376)

Nevka 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly nemám v podstatě žádnou zkušenost, ale dalo by se říct, že tuším, o co v nich jde. Jigsaw překvapivě funguje po stránce brutality i vyšetřování. V průběhu nějaké tipy na pachatele máte, ale díky stylu vyprávění si nemůžete být až do samotného konce ničím jistí. Jsem proto vesměs spokojen a nemám nejmenší problém jít na 4 hvězdy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vizuál prvý krát od jednotky vyzerá sviežo a nie ako direct-to-dvd pokračovanie. Scenár je síce uhladenejší a prehľadnejší ako predošlé pokračovania, ktoré vždy pokračovali, kde skončil diel predtým, stále je to ale o tom istom a tú záverečnú vysvetľovačku sme v menších obmenách videli už minimálne tri krát. Za mňa je celá séria azda s výnimkou jednotky iba zbytočným torture pornom a nechápem, ako si čosi také získalo takú popularitu. Som zvedavý, čo nám o tom o 20 rokov povedia sociológovia a filmoví vedci. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik série, no v rámci častí, ktoré som už videl to nebolo najhoršie. Samozrejme ale na prvú časť sa to nechytá. V podstate za najväčší klad snímku a vlastne i celej série považujem, že jednotlivé diely stále dokážu priniesť nové a nové rafinované spôsoby zabitia, čo je pochopiteľne zároveň pre diváka i to najatraktívnejšie. No keby sme sa mali baviť len o príbehu a pánkovi Jigsawovi, tak to je veľká slabota. Našťastie núdza o napínavé chvíľky tu nie je. Lepší priemer. 65/100 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tohle už tady kdysi bylo a dokonce se to 6x ve slabších provedeních vracelo. Resuscitovat tuto sérii zavání jen sprostým kalkulem. Výrobní náklady nízké, diváka si to vždy nějakého najde a na sebe si tohle divadýlko vydělá. V ději mě nedokáže překvapit vůbec nic a už se ani nesnažím přemýšlet. Scénáristé to nějak vymyslí celé za mě. 40% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z dílů, který hraje spíše na dějovou linii a na flashbacky, než na samotné hry a pasti. Když se to tak veme, tak hra je zde jen jedna, která je už v traileru. Trochu škoda, že se neodpoví na otázky ohledně Gordona a tak podobně z dílu 7, ale věřím, že tvůrci si to nechávají na další díl(y). Za mě silné 4 hvězdy, protože děj fakt propracovaný, konec nepředvídatelný a dechberoucí, ostatně jako celý film, kdy vás drží už od začátku v napětí. Jde vidět, že tahle série má co nabídnout i nadále a lidi, co hodnotí pod 2/3 hvězdy, nejspíš netuší, o čem série saw je... Už jenom to, slyšet po tolika letech znělku SAWu a vidět další díl, je pecka pro všechny fanoušky. Jinak oproti předešlým dílům je tenhle natočený "novějším stylem", záběry kamer jsou prostě jiné, než byly v předchozích dílech, ale to je spíše větší plus. A flashbacky opět nezklamaly, za mě jednoznačně tip do kina. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Přestože poslední díl ze série Saw 3D (2010) byl brán jako konec série, tak se studio Lionsgate rozhodlo v roce 2012 se sérií pokračovat. Ve hře byl i plánovaný reboot série. Nakonec se po letech rozhodlo pro pokračování frančízy. (Lucasion)
  • Když v čase 00:04:48 opakovaně udeří jeden z hráčů do zdi, zeď se pohne, čímž jde poznat, že je to kulisa. (Simex_)
  • Scénář k filmu byl dokončen v únoru 2016. (ČSFD)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama