Reklama

Reklama

Každá noční můra má svůj začátek! V místnostech tvaru kostky se probouzejí lidé, kteří si nepamatují nic ze své minulosti, a jejich jediným úkolem je dostat se z nebezpečného bludiště kostek ven, což ve většině případů znamená jistou smrt. Wynn, který pracuje v pozorovacím centru a má za úkol zaznamenávat chování objektů uvnitř kostky, si všimne krásné Rains. Dívka ho neodolatelně přitahuje, a tak se rozhodne jí pomoci. To se však nelíbí tajemnému vládci celého komplexu, který na Wynna a Rains posílá pološílence Jaxe s jeho dvěma pomocníky... (SPI Film)

(více)

Recenze (281)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Gore bola asi jediná vec na celom filme, ktorá za niečo stála. Nemôžem sa rozhodnúť, či bola horšia táto, alebo druhá kocka. Toto síce malo aspoň hlavu a pätu, a viac to nadväzovalo na jedničku (ktorá ma mimochodom tiež nikdy moc nebrala), ale zároveň to bola ťažká nuda s príbehom na úrovni tých horších častí Krajných medzí. Že to natočil ten istý režisér ako Hardwired ma vôbec neprekvapuje, vo výsledku je to takmer rovnaký brak. 15% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání! Zkouk jsem dnes všechny kostičky a těšil se na rozuzlení. A ono prdlajz. Začátek velmi slušný, ale potom se začne projevovat ultralevný scénář, který snad napsal něčí bratranec a vysvětlení se nedočkáte. Otázka zůstane nejspíš tedy do smrti nezodpovězena. Kdo za tím vším vlastně byl?? Hmm? ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Porovnateľné s jednotkou a určite omnoho lepšie ako dvojka. Jednotlivé pasce boli vynaliezavé a smrť v nich naozaj strašná. Na filme však bolo najlepšie to, ako to na konci príbehovo pekne zaklaplo ku jednotke a ako sa vysvetlila podstata toho blázna, ktorý bude hlavnou postavou v jednotke. Ten kto videl prvé dve časti, nemal by si nechať ujsť aj tento diel (prequel). 70/100 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočením tretieho pokračovania "Kocky" vznikla ďalšia filmová séria. Smelo tvrdím, že je to tá najzaujímavejšia a rozhodne najoriginálnejšia horrorová séria z kanadskej produkcie. Nemá to už tak silnú atmosféru ako prvý diel. "Cube Zero" dáva predovšetkým možnosť viacej porozumieť fungovaniu podivného experimentu, v podobe monotvárnych miestnotí so smrteľnými pascami. Neprezrádza však zbytočne veľa a stále si uchováva svoju bizarnú tajomnosť. Mimochodom, veríte v Boha? *** ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

AAAAAAAAa jednička byla koulervoucí a geniální, dvojka byla horší ale aspoň zábavná no a nula je... SRAČKA. Jedna z největších sraček co jsem kdy viděl. Vůbec tam už neni napětí zbyla jen trapnost. Víte co se stane když se dostanete z Kostky do tý bílý místnosti? Ne? Spoutaj vás řetězy a tlustej chlápek co hraje šachy se vás zeptá jestli věříte v boha a pak vás usmaží. Tím demence tohoto filmu zdaleka nekončí, nastupují vytuněný vojáci se zelenejma očima a potetovanejma čelama, který necejtěj bolest skáčou pět metrů do vzduchu a slyšej vás na kilák daleko, ale netrefěj zdrhající ženskou s malou holčičkou a když už vás náhodou chytěj tak je stačí kopnout do koulí a jsou na 5 minut mimo!!!!! No a tu největší zrůdnost si necháme na konec. Potom totiž přijde chlápek s robotickym okem co kulhá, má debilní hlas a kecy a snaží se vypadat jako genius zla ála Gary Oldman. No takže tenhle týpek předvede nejhorší herecký výkon v dějinách kinematografie (ano viděl jsem Waterloo po česku a filmy Eda Wooda, ale za tímhle si stojím) přičemž vydává rozkazy týpkům s drápatejma rukavicema co pracujou na obrácenejch klávesnicích!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenhle film je tak debilní, že je až zábavnej. Škoda kam se to po geniální jedničce zvrhlo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Když Rainsová, Haskell a Meyerhold vstoupí do místnosti s mrtvolou, Haskell předpokládá, že dotyčný umřel nejspíš vyhladověním, načež Rainsová prohodí "Bože, já mám hlad". Jedná se o odkaz na druhý díl, ve kterém si jedna z postav stěžuje na hlad, následně zabije svého společníka a pak ho sní. (Piggsy)
  • V monitorovací místnosti na začátku filmu je rozmazaný záběr na ovladač pro herní konzoli Atari 2600. (Piggsy)
  • Na Wynnově stole je čajová konvice s nápisem "Přemýšlej o vnějšku krychle" (Think Outside the Box). Je to vidět ve chvíli, kdy kreslí obrázek Rainsové. (Piggsy)

Reklama

Reklama