Reklama

Reklama

Space Jam: Nový začátek

  • USA Space Jam: A New Legacy (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vítejte ve Space Jamu! Šampión NBA a globální ikona LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho v celovečerním filmu Space Jam: Nový začátek od režiséra Malcolma D. Lee a inovativního filmového týmu Ryana Cooglera a Mavericka Cartera. Tato transformační cesta je maniakální mashup dvou světů, který odhaluje, jak daleko se někteří rodiče dostanou, aby našli své děti. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. Jsou to Tunes versus Goons v největší výzvě jeho života, která předefinuje LeBronovo pouto se svým synem a osvětlí sílu být sám sebou. Ready-to-action Tunes zničí konvenci, nabijí jejich jedinečný talent a překvapí i „krále“ Jamese hraním hry po svém. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (149)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Miluju původní verzi z 90. let. Michael Jordan nebyl dobrý herec, ale byl zatraceně lepší než LeBron James. Od LeBrona mi to přišlo až moc křečovitě, nahrané, vůbec to nebylo přirozené. Jordan taky nic moc, ale měla jsem z něho daleko lepší pocit. Ráda jsem parťáky z Looney Tunes znovu viděla, ale pokud by filmaři nepřišli na nic originálního, tak už by se znovu vracet nemuseli. I tohle mi přišla jako velká ztráta času. Příběh neoriginální, zdlouhavý a opakující se. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Ako povedal sám LeBron v animáku, toto patrí medzi TOP 5 najblbších nápadov aké som kedy počul... A žiaľ mal pravdu, áno maloletý diváci popukajú od smiechu ale starší (hlavne filmový fanúšikovia) bolestne pokrútia hlavou nad znesvätením našich milovaných filmových značiek. Už aby definitívne prebehol predaj Warnerov pod Discovery a konečne sa niekto pokúsi o kvalitu namiesto kvantity... ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Tento film už nie je orientovaný na mňa, ako na diváka. Nechcel by som povedať, že nesiaha pôvodnému Space Jam-u ani po päty, lebo som tieto dva filmy, ktoré od seba delí 25 rokov vnímal úplne inak keď som bol mladý fagan a teraz. Vtedy to bolo niečo svieže, stále to chodilo v telke, zbierali sa k tomu nálepky, merch, hláškovalo sa to v škole... nový film už s tým ale spojiť neviem. Neviem ani odhadnúť, či si našiel v tejto dobe adekvátneho diváka. Doba sa skrátka zmenila. Nový Space Jam nebol vyslovene zlý, no v porovnaní so starým ma už nezaujal. Ale narážka s Michaelom B. Jordanom sa tam pýtala, aj objavila - za ňu palec hore. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Návrat legendárního kultu po 25 letech, nyní v hlavní roli s Lebronem. Jak toto mohlo dopadnout? Na úvod bych chtěl podotknout, že nepatřím mezi nějaké horkokrevné obhájce a fanoušky původního dílu. Ano, jednička mě zabavila, to je pravda, ale tím to tak končí. Dvojka se nese v podobném duchu. Lebron mi v hlavní roli nevadil (copak by všichni chtěli? Vždyť to stejně jako MJ není žádný herec). A příběh? Jasně, je to dost ohraná písnička, ale musím ocenit tvůrce, že se snaží jít s dobou a jako hlavního záporáka zvolili AI. Proč ne :) Potěší různé popkulturní reference na mnoho věcí ze světa Warner Bros, ať už se jedná o DC svět, Hru o trůny, Matrix atd. A závěrečný zápas též nezklamal. Takže se za mě žádný průser nekoná. Je to pohodový film se vším, co k tomu patří. 6/10 P.S. To cameo mě odrovnalo...Nejlepší scéna z filmu! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem rodinný film a to jsem dostal. Ale pro toho, kdo zná původní Space Jam, tak to vychází hůře, protože: chybí nový nápad či myšlenka. Změnil se basketbalista (+ jeho rodina) a technologie (digitální mrník, přehršel efektů). Na druhou stranu nenudil jsem se a zbytek mého doprovodu také ne. Potěšili odkazy na předchozí Space Jam včetně tehdejších záporáků a univerzum WB filmů, což by se dalo více a lépe využít. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Kreslený tchoř Pepe Le Pew byl z filmu vyškrtnut poté, co to kvůli své neschopnosti odolat půvabné kreslené tchořici i samicím jiných živočišných druhů před několika měsíci ostře schytal ve sloupku Charlese M. Blowea z New York Times, který nadrženou postavičku i její tvůrce obvinil ze zlehčování všeobecně aktuálního problému sexuálního násilí. Warneři následně provinilé zvíře vyškrtli ze všech nadcházejícího projektů Looney Toones, vč. právě nového Space Jamu. Herečka Grace Santo, která se ve filmu měla na několik minut objevit jakožto objekt tchořovy kreslené touhy, se proti vystřihnutí jejich společné chvíle na plátně ostře ohradila a s krokem studia nesouhlasí. Vzhledem k údajnému edukativnímu rozměru celé scény, která měla vyvrcholit hereččiným profackováním chlípného zvířete a tedy i vykázáním jeho choutek do patřičných mezí, podle ní totiž mladé divačky přišly o ilustraci příkladného řešení podobných situací. Oblíbená postavčika králice Loly v novém Space Jamu pak ubere na křivkách, zato jí přibude oblečení. Režisérovi totiž její původní verze přijde příliš sexualizovaná. (MatyM)

Související novinky

Warneři opět ruší hotový film

Warneři opět ruší hotový film

11.11.2023

Je tomu rok a pár měsíců od doby, kdy svět obletěly zprávy, že studio Warner Bros. zrušilo již natočený a v postprodukci do jisté míry dokončený komiksový snímek z DC univerza, jímž byla divácky… (více)

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Reklama

Reklama