Reklama

Reklama

Aliance

  • Česko Série Divergence: Aliance (více)
Trailer 3
USA, 2016, 120 min

Obsahy(1)

Po šokujících odhaleních ve filmu Rezistence musí Tris se Čtyřkou uprchnout za zeď obklopující Chicago. Poprvé ve svém životě opustí jediné město a rodinu, kterou kdy znali. Jakmile se ocitnou venku za zdí, stará zjištění rychle pozbývají na významu v porovnání s odhalením nových šokujících skutečností. Když se za zdmi Chicaga rozhoří nemilosrdná bitva ohrožující veškeré lidstvo, musí se Tris a Čtyřka rychle rozhodnout, komu mohou věřit. Aby mohla přežít, bude Tris donucena vybírat z nelehkých možností, když se bude muset rozhodovat o odvaze, oddanosti, obětování a lásce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (21)

Trailer 3

Recenze (275)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Překvapivě, ani do třetice nás nečeká nic zázračného, ale minimálně jako jednohubka stravitelné. Akce je dost, pořád se něco děje a to občas na zabití pár nudných hodin stačí. Hledat logiku v Alianci nemá cenu, doporučuji vypnout mozek. Na velmi slabé tři hvězdy a čistokrevný průměr se tentokrát třetí díl vyšplhá .. 5/10 = 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejlepší díl po všech stránkách. Jako poměrně samostatná velice výpravná jednohubka to funguje znamenitě, i když se pak člověk ztrácí v postavách. Celkově tedy velice slibné dobrodružství s velmi solidními triky, škoda jen, že ta druhá část asi bude levnější (a nebo vůbec, což je velká škoda)....7/10 ()

Reklama

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, ale fakt vždycky si vedle mě sedne nějaká divná dvojice, jakmile v kině zhasnou. Teď to byli dva tlusťoši, co zbouchali během prvního traileru celej XXL popcorn (dívčí část tlusťošstva srkla ještě celou kolu). No a po dobrém papání měli potřebu nahlas komentovat vše, co se na plátně odehrálo: "Ta Tris vypadá jako děvka! Proč mu to neřekne? Proč on jí to neřekne? To je debil, čum na něj. Víš, že Tris umře? A Proč?". "Protože jste oba tlustý idioti" vložil jsem do duchaplné konverzace důmyslný protiargument a pak si konečně užíval Hunger games s jinejma hercema. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

technické zpracování je fajn,ale dějově se to od fajnové jedničky a slabší dvojky posunulo kamsi...ne snad že by to bylo neočekávatelné,ale hlavní hrdinové jsou ještě naivnější a hloupější než ve druhém díle a jediný kdo si tak celkem drží linii je "záporák" Milese Tellera.Jsem celkem zvědavej jaké bude zakončení,ale dopředu se docela bojím,protože IQ hlavních hrdinů každým dílem limitně konverguje k prdeli.Tohle bylo na první shlédnutí zklamání...40% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Už pri jednotke som prižmúril oko, aby si vôbec zaslúžila tri hviezdy. Dvojka už bola fakt blbosť a trojka v tom vizuálne peknom gýči pokračuje. Udalosti nemajú logiku (poškodení vs. čistí, otváranie maskovacej steny, sérum zabúdania), hrdinkino IQ zase kleslo (On mi klamal!) a celé je to naťahané ako pradedkove hosentrágle. Akoby niekto zobral hudbu a technické hračky z NEVIDOMÍCH a myslel si, že to stačí... Nečakal som, že aj tuctovky ako LABYRINT: ZHORENISKO a DROZDAJKA 2 budú zmysluplnejšie... ()

Galerie (100)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)
  • Ako sa už stalo zvykom pri adaptáciách románov pre tínedžerov (Harry Potter, Twilight a The Hunger Games), posledná kniha série je rozdelená do dvoch samostatných dielov. (beso74)

Související novinky

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Divergence se přesouvá do televize

Divergence se přesouvá do televize

21.07.2016

Půlení závěrů velkých sérií není zrovna populární trend. U Harryho Pottera nebo Stmívání se to ještě podařilo, Hunger Games ale docela klopýtaly a sérii Divergence tyhle čachry rovnou zlomily vaz.… (více)

Reklama

Reklama