Reklama

Reklama

Zvonilka a tvor Netvor

  • USA Legend of the NeverBeast (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (67)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Docela hezký, byť prostoduchý (a místy dost slaboduchý) příběh s několika blonďatými hláškami: „Ten pohled znám, já ho totiž vynalezla!“ „Ještě teď mě bolí sedínka...“ . Opravdu pěkná disneyovská atmosféra, ale nic víc - možná pro dětského diváka, ale dospělý se u toho moc neováže. Ale na druhou stranu se nebude nudit, což se taky počítá. Závěrečný „doják“ byl sice trochu moc sladkobolný, ale jo, šlo to... 3hvězdičky - 70%. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Myslím že si moc nevyberem chlapy... jsou to ženský z mozkem velikosti špendlíkové hlavičky na kterých se nejen příroda ale i evoluce slušně vyřádila. Ale vzhledem k vypatlanosti předchozích děl mě tohle celkem bavilo. Vzhedem k tomu že z pirátky záporačky předchozího dílu se mezi tím stala Ninja co to fakt ze svímy dalšími hitman sestramy válí zbodlinou. TAAKY DOBRÝ! tAAKŽE Příšerka povedená i když teda natahovaná jak Shrackovy ponožky. Než se konečně jako že vyjádřil... už jsem se slušně zuačal adaptovat na hlaveň brokovnice kterou jsem chtěl použít namísto ovladače, kdyby se cokoliv zvrtlo. Naštěstí se po zhruba polovině stopáže konečnečně začne něco dít a všechno to klišovité roztomilé jde stranou. Kdyby třeba netvoříkovy ve finále hráblo... a dostal chuť na pár vložek z křidélky... byl by snat i ten happy-end... ale takhle taky dobrý, i když nevím jestli by v téhle podobě by se jí mohl tsak nějak odvěčit... no možná ona trochu jo, ale to už bych tak nějak nechal spíš na své soukromé fantazii a dál to nepitval: :D Proč film vidět? 1. Je to rostomilej Licker z velkýma vočima a pořát mutuje, 2. Udělám svou práci,-aneb ninja Fairy, 3. Teda ten je ale, vééélikej. :] RedAK: Koment... luxusně zabil. XD ()

Reklama

heisy 

všechny recenze uživatele

Unylý příběh o malých hmyzupodobných ženuškách, které nejdřív chtějí sníst usmívajícího se bezpanenkového chudeláče, ale později přijdou na to, že ho mohou použít například na narovnávání stromů. No prostě je to z toho jednoduššího soudku. Ale potěšila mě česky nazpívaná závěrečná písnička, která u masově produkovaných amerických animáků bohužel není standartem, ačkoliv bych jí u filmu pro malé děti považoval za nezbytnou slušnost distributora. ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

No ty bláho...z čarovného, milučkého animáku tu máme, stále čarovný, ale akčný animák :) Čo možno poniektorým malým detičkám bude vadiť, ale povedzme si pravdu, celá táto séria nie je pre najmenšie deti určená, zas toľko jednoduchého humoru tu nie je, preto si myslím, že to ocenia medzi inými hlavne dospeláci...ako ja :) V (veľké bohužiaľ) poslednom dieli Zvonilkiných dobrodružstiev si užijeme hlavne dobrodružstvá Fauny - už pri kraťase Veľké hry som spomínala, že by som vôbec nebola proti, ak by tvorcovia venovali každej jednej víle samostatný filmík, pretože by bolo určite o čom hovoriť :) Nuž, aspoň v poslednom dieli sa mi to ako tak splnilo. Samozrejme Zvonilka, a všetky ostatné kamarátky zdatne sekundujú, čo si ale budeme hovoriť, prím hraje Fauna a Raf, to je jasné. Menšie sklamaníčko prišlo ale hneď v úvode, keďže nám všetkým predpokladám hneď začala chýbať "stará", menej namaľovaná Fauna vo svojich spoľahlivých nohaviciach s dlhokánskym zapleteným vrkočom. No nič, upgrade nedopadol zas tak strašne. Ďalej nám tu tvorcovia predstavia, podľa mňa staronový druh víl - Skauti. Chápem, prečo sú tu, no mne to pripadalo už príliš - neustále pôsobili ako nezničiteľné komando, resp. hneď mi pripomenuli Charlieho anjelov :) A to hlavne samozrejme Nyx ako Rambo. V tomto smere sa asi trochu príliš tlačilo na pílu. Každopádne príbeh ako taký, i keď v niektorých smeroch plný klišé, bol krásny, strhol, i keď sme všetci vedeli, ako sa to skončí snáď od začiatku. Pravda je, že to končí slzavým údolím asi u každého, od detí po dospelákov, i keď nasledovali krásne titulky, pridala by som tam ešte zopár kúsok pozitívnych scén. No beriem to ako aj rozlúčku s celou sériou, tak možno je to aj na mieste :) Takisto musím vyzdvihnúť opäť prekrásnu hudbu, tentoraz inšpirovanú zrejme africkými rytmami a hudbou, než írskymi rytmami, ako to bolo v predošlých častiach. Krásne to oživilo atmosféru. A už len taký dôvetok - zdá sa to len mne, alebo tvorcovia sa v tej poslednej časti poriadne "vyřádili" a poprihadzovali tu niekoľko scén inšpirovaných z iných filmov - vidíte tam niekde scény z Godzilly alebo Nekonečného príbehu? :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $27,057,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,493,380Tržby za predaj DVD v USA $10,191,674 ║ som už ani moc nečakal že by ma to až tak chytilo, veď už ide v poradí o šieste dobrodružstvo s vílami ale opäť to bavilo, je to roztomilé, hravé, zas také mierne bláznivé dobrodružstvo sadlo a opäť podarené doprovodné pesničky, dokonca žiariví rozlúčkoví záver dojal, Slovenský dabing na výbornú, veľká spokojnosť, príjemná oddychovka /videl v kine: 75%/ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hvězdná roklinka a vílí domy jsou inspirovány tureckou Cappadocií. (Terva)

Reklama

Reklama