Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Tak nějak obří nuda, která nemá absolutně nic společnýho s normálním životem. Tenhle "jakože" návod na single život se může líbit tak možná náctiletejm pipkám, co to můžou použít v dnešní době, jako my kdysi Bravo :-D Naprosto příšerná Rebel Wilson, pak v celým filmu působí jako velryba plácající se na souši, její přehrávání je pak víc k smíchu, než vtipný scény ve filmu. Prostě DĚS! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, kde se o humor stará Rebel Wilson a vychází jí to ( Tak praštěnou ženskou člověk nevídá denně). První polovina je velmi nadprůměrná, kde některé dialogy si i rád zapíšu, jelikož se mi jevily inteligentní a poučné. Druhá půlka je však už zbytečný chaos a zmatek mezi postavami, kde i vtip hraje vedlejší roli, což je škoda, ale přesto slušný. 65% ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film je jiný, než jak ho propagovali trailery. Trailery film propagovali jako R jízdu, kde si holky budou léčit srdéčka, tím, že budou spát s co nejvíce muži a do toho pařit jako o život. Takových scén jsme tam pár měly, přesto film nabízí i něco více, což jsem nečekal a docela dost mě to překvapilo. Je to docela zajímavý krok, který se tak úplně nepovedl. Protože, nemohl nebo nechtěl jít více do hloubky a taky by hlavní hrdinka nemusela být totální pipka a vybírat si samé osli. Režisér Christian Ditter se snaží něco říci, ale bohužel klouže po povrchu klišé, a pokaždé naráží na mantinely, které si sám filmem vystavil. Dakota Johnson není ošklivá a hrát taky umí, jen z ní scénář dělá hloupou holku. Je vzdělaná, přesto nepoužívá svůj mozek a snadno se nechá odstrčit ze vztahu, hned po prvním problému. Leslie Mann má z filmu nejvíce čitelné cíle a i řešení svých problémů, které se netýkají jen toho, aby s někým byla. Rebel Wilson je vtipná a filmu dodává vtipy a dynamiku, ale na konci jsem zjistil, že bez ní by film fungoval lépe. Mám rád Alison Brie a fakt mě mrzí, když někdo nedokáže využít její potenciál. Většina mužských postav jsou docela sympaťáci, ale z většiny z nich scénář dělá sobce, co myslí jen penisem nebo slabochy, který nezvládnout první problém, který se ukáže. Jak přežít single není špatný film, jen není tolik vtipný, jak mohl být a furt balancuje na hraně jestli chce něco říci, nebo jen bavit. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama