Reklama

Reklama

Obklopen láskou

  • Maďarsko Szerelempatak (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmdesátníkova intimní zpověď o vztazích k ženám v jedné malé rumunské vesnici. Stařík se setkává s místními ženami a společně odhalují stará tajemství. Přirozeně, s grácií a humorem. Mysli vesničanů žijících v maďarské vesničce uprostřed Transylvánie v Rumunsku i přes jejich pokročilý věk stále naplňuje touha a láska. Jakoby se zde zastavil čas a přestože je většina obyvatel starších, jsou překvapivě mladí ve svých srdcích. Například Feri je nenapravitelný romantik. Je mu hodně přes osmdesát a neustále to zkouší na 25 ovdovělých žen z vesnice. I když sám říká, že za hřích stojí maximálně tři. Ženy o svých nejintimnějších myšlenkách a snech mluví na kameru bez okolků. Jejich tragikomické příběhy dokazují, že v této zapadlé vesnici ještě platí starověká hra na lásku a romantiku. Na konci filmu uvidíme ženy, jak z kopce válejí sudy. Trochu jim v tom sice brání jejich ňadra, ale cítí se znovu mladé. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

muj.pohled 

všechny recenze uživatele

Přál bych to mláří lidem, které potkavám nejen ve mĕstĕ ale i na venkovĕ, v jejich vĕku u nás..tohle v jejich očích nespatříte ()

mauinka 

všechny recenze uživatele

Staříci vyprávějí o intimnostech?! WOW! Klobouk dolů před pí režisérkou .Krásný dokument, v krásné přírodě a obyčejných lidech plných lásky. Milé pokoukání. Ču,ču,ču... ()

olgab 

všechny recenze uživatele

Veskrze pozitivní , absolutně úžasný dokument o starých lidech. Ženy i muži, kterým už dávno bylo 80 let se otevřeně a bez zábran svěřují kameře se svými láskami, sexuálními zážitky a praktikami nejen v mládí, ale i teď a náležitě se u toho baví. A když 85leté babičky ze stráně "válejí sudy", nechce se vám už věřit ničemu. Dokument doslova nabíjí energií a to nejen díky obsahu, ale i naprosto fascinující kameře. ()

Reklama

Reklama