Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (238)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdekdo by polemizoval nad tím, jestli jsem úplně v pořádku, když se dobrovolně sám vrhám do striptérské záležitosti, dělané především pro ženské oči. Přítomnost Tatuma, McConaugheyho i Pettyfera, kteří vytvořili v první části příjemné trio, udělala z původního filmu ještě průměrnou místy i zábavnou podívanou. Dvojka se ovšem ubrala příšerně nudným směrem, a tak její náplň potěší už jedině obecenstvo složené z raných teenagerek, na které je primárně cílena. Mohu si s klidem odškrtnout ve svém "movielistu", že mám zhlédnuto, bohužel ale s rozporuplným a ne zrovna pozitivním zážitkem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu jsem se cítil, jako by mi někdo narval obří dildo do prdele a to až přes střeva vjelo do huby, kde mě dávilo k zvracení.Takový pocit bude mít asi každej chlap, jehož při filmu drželi před anální penetrací mini roličky tří epesních milfek Smith, Banks a MacDowell a trocha té šukézní Amber Heard, jinak film totálně bez příběhu, kde žumpu hoven kterým asi Reid Carolin říká scénář vyplňuje pouze docela dobře zpracovaný tanec party naolejovaných přestárlých herců z čehož může mít radost opravdu jen parta nenáročných divaček, či skupinka kluků kteří poslouchají nejraději Eltona Johna.Jednička měla aspoň nějaký malý příběh a výtečného McConaugheyho, ale dvojka je ryzí režisérské zlo jenž na 2* udrží s odřenou prdelí pár vtipných momentů jako je ta na benzince a vůbec jen díky tomu, že v tom hraje Joe Manganiello jsem se nepozvracel.Co já bych pro tu svojí ženu nevytrpěl.30%. ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, nie nie nie nie_____ Čo som to videl? Tanec naolejovaných chlapov? Niéééé. Channing Tatum je herec ktorého ozaj nemusím. Hral v niekoľkých dobrých snímkach ale väčšinou to po hereckej stránke nestálo za nič. No a Magic Mike 2 nie je žiadnou výnimkou. Videl som to bohužiaľ celé, na silu. No a môžem vám pokojne prezradiť, že dámska časť osadenstva s ktorou som do sledoval, sa bavila viac. Tieto metrosexuálne bez-mozgové hory nasteroidovaných svalov ma nedokázali upútať, sorry, nebol som cieľová skupina. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tredžik Majk XXL aneb Druhá travestišou Čuníka Tatůma je, fundovaně vyjádřeno odbornou filmově teoretickou terminologií, „retardovaná ultrapičovina“, kterou lze směle označit za nejkolosálnější buzerantskou trapárnu dekády. Než mě zase nějaká nedbale oholená „krasavice“ označí za homofoba, rád bych podotknul, že jsem si naprosto vědom primárního předurčení tohoto veledíla jako kulisy pro sebeprstění pronikavě inteligentních, obézních a upocených čtenářek Padesátí odstínů neohrabaného ukájení zanedbávaných štěrbin, odhodlaných průzkumníků mužských rekt a předčasně potracených, dosud nemenstruujících hrdých dcer hajzlbáb a operátorů hovnocuců, jejichž jediným smyslem života je pištět na koncertech chlapeckých homokvartet. Na druhou stranu si však myslím, že i sebedebilnější gájprájd lze natočit alespoň kapku smysluplně a s trochou grácie, a ne tak, že partička vysolárkovaných, metrohomokládních princezen včele se špatně vyrýsovaným šimpanzem Čuníkem a certifikovaným řiťopichem žužu Bůmrem jede dvě hodiny autobuzem na výleteček a plácá přitom buzprecedentní pičoviny natolik sofistikované, že o jejich sepsání snad museli požádat nějakého sexuálně dezorientovaného chovance (-kyni) Střediska pro léčbu mozkových dysfunkcí se sídlem v kalifornském Sakradementu. Závěrem hošššy předvedou za doprovodu nemilomrdně krutohustých bítů negerských přednašečů sestavu neurotických kopulačních homopohybů, nechají si od pár nadržených intelektuálek očichat v kožených kalhotech brutálně zapařené rozkroky, pročež na ně zamrkají zpoza tangové šňůrky lascivně vykukujícím kakaovým okem. Upřímně nepochybuji, že při tom vzrušením zacukalo v nejednom konečníku a mnohá otylá ruka našla mezi zapařenými faldami daleko snáze díru v notně uleželém sýru, avšak to, co tomu předcházelo, je natolik buzelstnou ukázkou čiré scenáristické debility, až to musím prohlásit za nejhrůznější zážitek za posledních deset let. Samozřejmě hned po Birdmanovi. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Proč na XXL díl koukat? Benzínka, tanec Mika v bordelu Rome a závěrečný tanec většiny postav, který i mě vehnal myšlenku, že jestli je mužský striptýz tak dobře choreograficky vytvořený, tak ho chci vidět na živo ! ... Jinak je to klasická komedie o tripu s kamarádama, tedy nulový příběh a fóry moc hnané než dobře načasované. .. Ale ke konci snímku mně i prolétlo hlavou, že mně ta parta naháčů bude chybět, kdo by nechtěl ještě potkat Tarzana s uměleckou duší, Tita co má rád jogurty, Richieho co hledá "popelčin" střevíček a vlastně i Kena a Mika. Kdo ví, třeba se opět sejdou po 13 letech jak to bylo i u American Pie. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama