Reklama

Reklama

Iveta Bartošová: Víš, lásko

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Československo, 1987, 3 min

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších věcí, co kdy Iveta udělala. Ten typický sound pak vyvrcholil v další dělovce Útoč láskou a kulminoval v O lásce. A klip má taky nápad. Takže ano, toto můžu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač tuto skladbu považuji za to nejlepší, čím I. B. přispěla k úspěšné stagnaci českého popu, tak klip se mi nejeví býti povedeným. Důvod přítomnosti panoptika divných lidí na zámku Červená Lhota mi totiž zůstal utajen a já celou dobu dumal nad tím, která ze zrůd je onou Láskou, které se zpěvačka svěřuje. Pak jsem z pohledu jejích očí pochopil, že se svěřuje mně, ale to má smůlu, neboť se rozkoukávala tak dlouho, až jsem se stačil zadat. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trochu som sa nechal uniesť bizarnosťou niektorých záberov z tohto videoklipu. Pôsobí to strašidelne a určitú spojitosť s Kráskou a Zvieraťom tu zrejme asi nikto zaprieť nechcel. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších Ivetiných videoklipů, a samozřejmě i písní. Klip je, pravda, docela "surrealistický", či jak ho nazvat, ale to je koneckonců i text písně. Jediné, co mi vadí, je, že klip nebyl natočen na původní SP verzi písně. ()

Reklama

Reklama