Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

No proboha tohle už snad nikdo nemohl myslet vážně ..?! A lidi na to koukaj a koukaj ... nedočkavě slintaj, než se někde objeví nějakej rip ... wtf... Budiž, každýmu co jeho jest. Já to zkusil, i když dvojku sem vynechal a ani k tomu nic nemám, Stobbart všechno pěkně popsal co tam je, mě se to nelíbilo, neděsilo mě to a neskutečně nudilo ... FF je mrtvej ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejhorší VHS z celé trilogie. A upřímě jsem o něm do nedávna neslyšel. Tohle je levné videopokračování před pár lety dobře rozjeté série. Všechny povídky jsou podprůměrné kromě výborné Parallel Monsters. Dveře do pararelního světa bylo více než zajímavé a natočené to bylo hodně slušně. Navíc to bylo poměrně disturbing. A konec byl kulervoucí, jako kdyby film nebyl vůbec z téhle série. Zbytek povídek si ani moc nepamatuju, byly buďto nudné nebo nezajímavé. Jestli bude další díl tak jen doufám že nedopadne takhle špatně. Nebýt jedné výborné povídky dávám daleko menší hodnocení. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Bohužel slušně najetá série je timhle naprosto zkurvená. První příběh o kouzelníkovi hrozná píčovina, navíc ke konci už ani nedávalo smysl odkud to kdo točí takže to bylo skoro jako normální film. Druhej příběh taky naprostá blbost což se podle režiséra dalo čekat, neboť paralelní svět kde je vše obráceně má velkej potenciál ale španěláci to samozřejmě využijou na obří zubatý péra a kundy. Třetí příběh byla totální komedie protože asi 10 minut člověk sleduje bitku skejťáků a mexickejch skeletonů kde je vše od rozmlácenejch palic skateboardem a utrženejch rukou po vybuchující kostry a raketovou palbu rachejtlema. Spojující nanukovej příběh nesmyslná kokotina, né provedením ale celkovou pointou, kdy to slibně začalo ale to "vyvrcholení" dávalo smysl asi jako iPhone 6. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Po naprosto skvělé S/V/H/S, kterou jsem si pustil několikrát (včetně projekce ve Varech) a pokaždé se výborně bavil, je Viral opravdovým zklamáním. Ono, řemeslně to není vůbec špatné a náměty taktéž ujdou - minimálně ten o kouzelném plášti a paralelním světě jsou výborné. Provedení je už horší. Měl jsem pocit, že režiséři to místy řídili dost nešikovně a nějaké problémy ve scénářích by se taky našly. Problémy mají s překvapením úplně všechny části antologie - včetně té se super pomalým zmrzlinářským autem, na které je dopravní policie zřejmě krátká (nebo možná v té době textovali?). Mám z toho pocit, jako kdyby to někdo natočil přes víkend a tím pádem nebyl čas na delší postprodukci, přetáčky ap., které by výsledný dojem zvýšily aspoň o jednu hvězdičku. ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle hodnoceni a komentare na csfd fakt nechapu !!!!! Tu to ma 28% (melo to 27% pred mym hodnocenim :)) a na imdb 46%? I to je malo protoze tenhle kousek je fakt jeden z nejlepsich horroru roku 2014!!! Ale neni to pro kazdeho, je to pro uzke publikum, a me tohle sedlo naprosto perfektne. Oba predchozi V/H/S byli skvele, ale tohle je mozna uplne nejlepsi. Nechci rikat zadne spoilery tak obsah necham na kazdem divakovi, proste se na to musite podivat. Pribeh jmenem "Parallel Monsters" byl naprosto unikatni. Tohle je proste pecka tenhle film, na to se hned tak nezapomene ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)
  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama