Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

Franta odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem lidem, co tento kraťas dojmul k slzám. Já se také málem rozbrečel jenže z úplně jiného důvodu. Filmeček sice trvá jen pár minut, jenže při jeho sledování se čas neskutečně vleče a za chvíli vám pukne hlava z refrénu: "Najdeš mou lávu", který se opakuje snad tisíckrát. Tohle se prostě nedá dodívat bez újmy na zdraví. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

I Lava You! Stále veľmi originálny – aké iné štúdio by napadlo oživiť sopky, ale na pomery Pixaru možno až priveľmi jednoduchý, respektíve nevyužitý nápad. V podstate iba jedná sedem minút dlhá pesnička o láske, teda „lavaske“, nič viac, nič menej. Akurát si to neviem predstaviť v dabingu, keďže to vyslovene stavia na slovných hračkách. Ako kraťas fajn, no celovečerák s animovanými sopkami snáď nikoho točiť nenapadne. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl, měl jsem strach že jsem s přítelkyní šel do jiného sálu než jsem měl. Naštěstí tato hovadina o ničem brzy skončila a konečně začalo to na co jsme se těšili. Myslím si že těch 7 minut se dalo využít smysluplněji než že tam skoro po celou dobu zpívá sopka. Animace je jako z dob krále klacka a vůbec to postrádá smysl to šoupnout před film V hlavě. Za mě jasnej palec dolů. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Už ten fádny príbeh dvoch zaľúbených sopiek za veľa nestojí (kde sa vytratila nejaká tá pixarovská nápaditosť?), ale najviac mi kazí zážitok z filmu tá otravná odrhovačka, ktorá neprestane hrať ani na chvíľu. Jeden z najslabších krátkych filmov od Pixaru. Vyšlo ako bonus na DVD V hlave (2015). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo nejspíš asi poprvé, kdy byl předfilm kvalitativně úplně jinde jak celovečerní animák, jelikož úžasnému V hlavě předcházela tato prazvláštní podivnost o zpívající sopce, která vyznává lásku jiné sopce. I když byla animace pěkná, tak ten příběh to prostě všechno zabil, a vedle toho mi ústřední píseň přišla jako vykrádačka Somewhere Over the Rainbow od Israela. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama