Reklama

Reklama

The Gunfighter

Krátkometrážní / Western / Komedie
USA, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Rozprávač predstavuje príbeh osamelého pištoľníka, ktorý vstúpi do salónu. Zvláštnosťou je, že rozprávačov hlas počujú aj ľudia nachádzajúci sa v tomto salóne. Akurát im sa tento hlas zdá tak trochu krvilačný... (figliar)

Recenze (25)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní, originální, vtipné, moudré a velmi zábavné. Tarantino zde nejspíš čerpal inspiraci k svým 8 hrozným. Každopádně příběh se odehrává v salóně z Westworldu, kde všichni přítomní slyší hlas vypravěče a reágují na něj a vrcholí to Baletem smrti z divokého západu jak má být. Za ten geniální nápad musím dát plný počet. Výborný doporučuji všem, to se musí vidět. 9/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Městečko, v němž snad každý ojebal každého, nebo alespoň někoho z jeho rodiny – nebo zvířectva…Jo hlas vypravěče nám prozradí všechna tajemství, které si sebou zúčastnění už do hrobu nevezmou. Bylo to docela vtipné, to musím uznat a ani herecké výkony nebyli nejhorší. Takže přivřu oko a dám tomu lehce nadprůměrné ohodnocení. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z různých filmů, jsem byl až do dnešního dne zvyklý na to, že vypravěč dovysvětlovává divákovi dění a přispívá k tomu, že se příběh posouvá kupředu. Tady je vypravěč hlavním hybatelem příběhu a já ten nápad i jeho provedení považuji za natolik dokonalé, že bych nižší známku dát nemohl. Tento kraťas mi byl doporučen a já to považuji za parádní dárek pro vylepšení dne:-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vtipna scenka s originalnym napadom, ked postavy počuju hlas rozpravaca a reaguju na neho. Vdaka kratkej stopazi to ani na chvilu nenudi a vyvrcholi to kvalitnou prestrelkou. Mohol by ale takto fungovat celovecerny film? Neviem si to predstavit. 8/10. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vo chvíľach, kde som sa pozastavoval nad barmanom černochom si ešte aj z toho vystrelili. Toto je veľmi uletené, nápadité a aj dosť vtipné. Krátke filmy ma v poslednej dobe bavia čím ďalej tým viac, dokonca možno ich je lepších snáď viac než dlhometrážnych filmov. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* Neodolám dát tomuto kraťasu vysokou známku, protože ač nemám rád westerny, tak tento mě pořádně pobavil. Kvalitní zpracování, dobří herci a jednoduchý avšak slušný nápad, za to všechno má ode mě palec nahoru. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám westerny zdajú nudné, táto paródia vašu mienku poopraví. Klišé žánru sú nápadito parodované netradičným zapojením rozprávača bez minúty zbytočnej vaty, čím sa neustále udržuje pozornosť diváka a zároveň ho to zabáva. Kraťas, ktorý z pamäti nevyšumí. ()

Vojife 

všechny recenze uživatele

Výborný, vtipný nápad, ze začátku se člověk smíchu neubrání, ale postupem času se ty vtípky příliš opakují, podle mě by to fungovalo lépe, kdyby to bylo o trochu kratší. 7/10 ()

Reklama

Reklama