Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít jako animovaný buran, ale mě tento díl nějak nevzal. Snažil jsem se celou dobu najít něco, proč by se mi to mělo líbit. Neúspěšně! Vtipných scén je sice možná hodně, ale mě nerozesmály. Charaktery postav suché a ke konci mě už nudilo, jak Obelix pořád všechno kolem sebe mlátil a bořil. Fandům Asterixe nechci nic brát, ale pro mě to byl průměrný animák. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Bez diskuze pro mě nejvtipnější film s dvojicí Asterix a Obelix se skvělým a jedinečným českým dabingem. Nespočet kultovních hlášek a jedinečnýcc vtípků. Namátkou pár krásných citátů: :-) Briseradius: Konec. Šmytec. Šlus. Loučím se s tebou. Caius Obtus: Kam jdeš? Briseradius: Půjdu radši prodávat preclíky. (Vypadne z okna.) :-D Lazebník: (zženštilým hlasem) Milí hošové... svlíkněte se. :-D Obelix: Mám žaludek prázdnej jako špajz po svatbě. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Asterix, nejlepší animovaná komedie, nejlepší francouzská komedie. Tolik absurdního, inteligentního, fyzického i slovního humoru v každé scéně, kolik jen je možné. Nemluvě o krásné animaci s dokonalou atmosférou a... to sousloví mi fyzicky ubližuje... dokonalým-českým-dabingem. ___ "What he says?" ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší, ale podle mého pořád platí to,co jsem napsal u dílu Asterix a Galové. Asterixe je lepší číst, než se na něho dívat. Někteří mí přátelé, rovněž Asterixovi fandové, mají stejný názor a tak doufám, že nejsem příliš subjektivní. Sešitová vydání jsou božská, animované podoby jsou nepovedené a pánové Goscinny a Uderzo se k nim nehlásili. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie je to debil. Je to imbecil,“ prehlási znechutene rímsky kapitán vo chvíli, keď nový, prehnane ambiciózny desiatnik, do vojenskej pevnosti privedie dvoch zajatých Galov z neďalekej dedinky. Takže je jasné, aká strašná pomsta bude zo strany jej obyvateľov nasledovať. Malá galská dedina totiž odoláva (vďaka čarovnému elixíru, ktorého sa stačí napiť a štamgasti hádžu desiatky nepriateľov sto metrov do vzduchu za tri sekundy) nepriateľskej rímskej invázii a pokojne si žije svoje bežné galské životy uprostred lesa. Keď ale spomenutý desiatnik zajme niekoľkých z nich, jeho nadriadený ich ustráchane pošle do Ríma, aby sa na jeho hlavu nezniesla strašná galská pomsta. Asterix, Obelix, jeho pes Idefix (+ fľaška elixíru), sa teda vyberú zničiť Koloseum... Čo dodať, Asterix je bombový komiks s desaťročia dlhou tradíciou kreslených príbehov, ale i výborných kreslených celovečerných filmov. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)

Reklama

Reklama