Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Les Charlots mají plné zuby Paříže. Čeká je slunce, moře a ohnivé flamenco... Větší nudu, než být zaměstnancem pařížské městské hromadné dopravy členové skupiny Les Charlots snad ještě nezažili. Je horké léto, tak co se mořit s turisty v Paříži. Moře volá, proč tedy nezkusit slunné Španělsko. Ale vysněná dovolená se brzy změní v noční můru. Cestovní kancelář všechny podvedla. Spolu s ostatními dovolenkáři se ocitnou na pobřeží bez hotelu, bez peněz, ale s odhodláním se nevzdat a rozhodně se nevrátit. Jejich drobná zaměstnání obvykle končí katastrofou a útěkem, náhodná setkání i lásky také, ale aspoň si přitom všem užijí dobrodružství a legrace. Bažanti jedou do Španělska je jednou z řady komedií, kterými se proslavili francouzští komici známí jako Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie s oblíbenou hudební skupinou. Nemá to děj (nač taky), jen spoustu veselých situací a prostě gagů. Ty se na diváka sypou jeden za druhým, nikde žádné složitosti, psychologie, nic. Nádherná ukázka toho, že lze natočit kvalitní komedii i za pár šupů. Nelze jinak než doporučit.201503038218/8356 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bažanti mají výborné komedie a i spolu jim to skvěle ladí. V tomto filmu opustili mateřskou Francii a vydali se do země cikános. Takže námět na jedničku, ovšem zpracování je už poněkud slabší a je to škoda. Pár situací tu je naprosto dokonalých: na stavbě, na lodi, objíždění miny, krávy v autobuse a chytlavá titulní písnička. Jinak jsem se zasmál jen párkrát. Takže tato komedie oblíbené party je pro mě mírným zklamáním. Je to sice silný průměr, ale výš už prostě jít nemůžu, právě kvůli těm lepším kouskům. Ovšem na deštivé odpoledne je to jako dělané. 65%. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ještě než se usídlili pod křídly Claudea Zidiho, vyzkoušeli LesCharlots funésovský tandem Girault-Vilfrid. A myslím, že je to vlastně úplně jedno, ty filmy jsou všechny na jedno kopyto, samé zmatené pobíhání a jen občas trochu solidnější gag (pomíchané boty, zavírající se slunečník). Když tyhle filmy vidím po letech znovu, nechce se mi věřit, že mě tohle hejno zdivočelé drůbeže kdysi opravdu bavilo. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kluci se nám rozhodli vycestovat, ale nevím, nevím, jestli udělali zrovna dobře. Prozatím nejslabší kousek nám sice taky nabídne několik humorných pasáží (scének), ale jako celek to moc dobře nefungovalo. Na rozdíl od předchozích dílů jsem se tu i dost často nudil, což by se u komedie stávat rozhodně nemělo. Jedno však chlapcům musím nechat – když už mě tentokrát nedokázali pořádně pobavit, tak alespoň sehnali pořádnou kupu pohledných ženských, takže se bylo na co dívat. Jen smůla, že se pánové více soustředili na děvčata, než na svoje hraní. S trochou dobré vůle tomu dám tři hvězdy (páč nižší hodnocení si šetřím ještě na slabší kousky…). 50% ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Čtyři bažanti (Gérard Rinaldi, Jean Sarrus, Gérard Filipelli a Jean-Guy Fechner) jedou na dovolenou do Španělska, kde se jejich hloupost, lajdáctví a nešikovnost proměňuje do sledu za sebou (většinou) rychle jdoucích gagů. Ale je to takové strojené a těžkopádné. Trefuje se do zvyků Španělů, ale tento styl humoru nechápu, nelíbí se mi a přijde mi to spíše vhodné pro malé děti (něco jako klaun v cirkuse a to ještě ne v bůhvíjak dobrm). A ta neskutečná fascinace krásnými, mladými děvčaty, kde už jen stačí aby se jim začali dělat sliny u pusy. Nebavil jsem se, ač jsem se snažil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama