Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 5

Recenze (243)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Taková katastrofa to není, ovšem už z principu je těžké vyhrát předem ztracenou bitvu, když mají všichni zafixovaného Jasona Stathama jako TOHO Kurýra. Jednička je fenomenální, dvojka snesitelná, nejlepší porovnání je asi s trojkou, která se odehrávala kdesi na šedivém východě a proto je návrat na prosluněnou francouzskou riviéru více než vítaný. Z akčního hlediska se jedná o poměrně záživný kousek, což způsobuje zejména nezbedná kamera. A vlastně i tři mušketýrky se ukáží jako výtané posily do Transporter týmu. Celkově lehký nadprůměr, možná bych i nakonec tu dvojku uvítal, ale řekl bych, že tento díl značku pohřbil natrvalo...60%...[16.9.2015_Cinestar_Černý most] ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pokus o pozvednutí značky, který značku nejspíš dorazil. Hloupá akční blbost trpící především absencí výrazného představitele hlavní role a tupým scénářem, který jen podporují mizerné výkony většiny zúčastněných. Ed Skrein se sice snaží, ale marně, a Ray Stevenson to všechno nevytáhne, neboť mu scénář razantně hatí většinu šancí. Jediný pokrok je tu v nasnímání akce, kde Megatuna řádil posledně tak, že ani tahle mizerná akční výplachovka jeho neumětelství nepřekoná. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi a jejich nejnovější vozítka. [40%] ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení. Ano není to Statham, ale je to kurýr a kurýr byl vždy těžce přehnaný. Vždy se tam objevovaly scény, nad kterými člověk nemohl přemýšlet a pokud kvalitu původního kurýra vyzdvihuje jenom herec v hlavní roli, tak to potom ano. Ale tento film je pro mě naprosto totožný. Není to sice až na tak vysoké úrovni, ale účel to splnilo úplně stejně. Akce, auta, holky, všechno co měli předchozí díly. A ty ulítlé scény byli i v původních dílech. Takže za mě to je dobrá průměrná podívá. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Akce 7/10/// PLUS: Ray Stevenson, akční výplach, nebo-li oddechovka, nad kterou nesmíte přemýšlet, nenudil jsem se, pěkný ženský čtyřlístek byl fajn na pohled MÍNUS: pro mě již třetí tvář Kurýra a určitě nejméně charismatická (i seriálový Chris Vance je o dost zajímavější), Ed Skrein se spíš hodí na role záporáků než nabušených sympaťáků (proto asi ta role v Rebel Moon)./// Shrnutí: Nechápu proč to je restart, když ten film žádný restart nezpůsobil. Naopak to první Kurýr způsobil start nejen Jasona Stathama, ale i akční podívané na monitoru (psal se rok 2002). Nicméně pořád budu tomuto filmu nadržovat a i když je to ve všech směrech spíš akční průměr, tak jako oddechovka bez návaznosti na předešlé filmy je vlastně docela koukatelný./// Celkem 70%/// ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama