Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po Alu Pacinovi nalezl svou Druhou mízu i Robert De Niro. A já jsem z toho naměkko. Čistý a upřímný příběh, kterému nemám co vytknout, protože film tu hraje až druhé housle, a to kdo ví jestli. Ben je dědek, jakým bych jednou chtěl být a Jules holka, jakou chci mít. Na mistrovství světa ve hře očí by tihle dva rozsápali i sedmihlavou saň, dvě hodiny s nimi byl ten nejkrásnější čas strávený letos v kině, a to mi věřte, že tam jsem často. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která se obloukem vyhýbá žánrovým klišé a diváka zbytečně neunavuje. Celý snímek táhnou hlavní protagonisté aneb tradičně skvělý a zkušený Robert De Niro, kýmž by v důchodě chtěl být určitě každý muž a překvapivě sympatická Anne Hathaway, jenž se se svou rolí také zkušeně poprala. Příběhová linie i s důležitými odbočkami má hlavu i patu a působí velmi odpočinkově a nenáročně, na druhou stranu ale postrádá výraznější pointu. [75%] | Kino - Prom. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

To opravdové jádro filmu a to nejlepší v něm uvidí jen člověk, který je/ byl v kůži postavy Anne Hathaway. Ten stres, tlak a věčné nestíhání je skoro hmatatelný přes televizní obrazovku. Trefa do černého a v rámci odlehčeného amerického filmového popíku zřejmě vrchol roku. Dechberoucí interakce mezi Hathaway a De Nirem. Škoda slabšího finále. Emoce se konají totiž uprostřed, když to není chtěné, ale bezprostřední. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V MÉM ŽIVOTĚ ZEJE DÍRA A JÁ JI POTŘEBUJI ZAPLNIT...“ /// Těžkej život americkýho důchodce… golf, knihovna, cestování…, taky pohřby (to má s těma našima společný…). A najednou leták, ve kterým píšou: „Staň se stážistou v e-obchodě!“ … Sbližování stáří s mládím (nebo vobráceně). Asi si uvědomuju, že stárnu (a proto jdu s hodnocením vejš!). Anne je taková, jaká má bejt (takže není hnusná a nasraná) a Robert je … uklidňující, frajerskej a gentlemanskej PRDUCH (pracující důchodce – poznámka pro youtuberskou generaci). Navíc bych řekl, že to není typická rom-kom. Škoda, že v tý závěrečný třetině spadnou do ubulenejch vod. Zbytečně tak srážej pohodovou záležitost, která mi (bůhví proč) připomíná Hezké vstávání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem sběratel lajků, mám profil na všech sítích (sociálních), místo tágem jezdím Uberem… a je mi víc než 40. 2.) Nosím kapesníky. (hovno třívrstvý… ty hadrový…) 3.) Jsem holka, co se potřebuje zhluboka nadechnout. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stážista je neuvěřitelně miloučký až naivní film, kterému podkopává nohy přemrštěná stopáž a ono zkreslení reality. Pozitivně laděných filmů není nikdy dost, v tomto případě ale ona zmíněná naivita bila místy až moc do očí. Příběhově se jedná o předvídatelný, ale mile zahraný film, který ničím nepřekvapí, neohromí, ale ani neurazí. Až na dobrodružnou "misi" s mazáním mailu nenabízí film moc humorných scén, což byla škoda. Meyers má na kontě rozhodně povedenější kousky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéna, ve které Jules (Anne Hathaway) telefonuje s nespokojenou zákaznicí, odkazuje na snímek Rachel se vdává (2008), ve kterém Hathaway ztvárnila titulní roli. Nespokojená zákaznice se totiž také bude vdávat a řeší špatně poslané šaty pro družičky. Když se Jules se zákaznicí loučí, osloví ji: "Rachel". (hansel97)

Reklama

Reklama