Reklama

Reklama

Supervenus

  • Slovensko Supervenuša (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Drama
Francie, 2014, 3 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek o tom, kam vede lidská touha po sebezdokonalování se různými zásahy na těle, operacemi nevyjímaje. (Perverz)

Recenze (6)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Přímočarý a vykalkulovaný produkt na motivy propřírodní ženskosti aneb něco, u čeho má chlap úsměv pobavený a jeho polovička horlivě souhlasný. Samozřejmě, že je ta myšlenka správná a kritika oprávněná. Jen se bojím, že logicky zdravý trend "umělý kozy a botox nejsou úplně košer" není téma, které by bylo dostatečně zajímavé pro animovaný kraťas - jednoduše proto, že bez dostatečně velké plochy pro rozbor je zhruba stejně významné, jako titulek z Blesku pro ženy. Jedna hvězda za název, druhá za provedení a třetí za představu nakrknutých silikonových blbek, vztekle utírajících slzu z umělých řas. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Má být umělec člověkem, který vidí dále než průměrní? Pokud si myslíme, že ano, pak by neměl sdělovat (prakticky) totéž, co průměrný článek z ženského magazínu. I když to umí trochu zajímavější formou. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Stále omílané moralistické téma, které na vás vykoukne i z otevřené plechovky. Ano, kritika je správná, ale rozhodně to není nic úchvatného, pokud je toto téma napasováno do krátkometrážního filmu, který má především bavit svou neotřelostí a hloubavým nápadem. Novotou a spontánností. Zde nic z toho nevidím. 50% ()

Reklama

Reklama