Reklama

Reklama

B is for Badger

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2014, 4 min

Režie:

Julian Barratt

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Copak se to ukrývá v noře blízko jaderné elektrárny? No se pokusí zjistit partička dokumentaristů, kteří chtějí zjistit, co se stalo s jezevci, jenž zde před stavbou žili. První tři minuty jsou o ničem, ale v té poslední se dočkáme alespoň nějakého toho gore a stříkající krve. Smůlou však je, že z té „potvory“ neuvidíme vůbec nic. Takže odcházím spíš zklamán, ale určitě tento kousek nepatří mezi ty nejhorší kousky… ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia natáča dokument o tom, že jazvece vyhynuli v istej oblasti kvôli tomu, že tam postavili jadrovú elektráreň. Štáb má isté nezhody a tak sa počas pauzy trošku hrajú okolo bývalej jazvečej nory, v ktorej sa skrýva zmutovaná príšera ktorá má chuť na trhanie ludí. Velká škoda že príšera nebola ukázaná. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale moc jsem nepobral o čem to mělo bejt. Možná frajera sežrala zmutovaná příšera zalezlá v noře v blízkosti elektrárny nebo něco podobnýho. Fakt jsem smysl tohohle kraťasu moc nepobral.40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hej arogantný namyselníci, mlyny melú, niekedy roky, niekedy iba pár minút! Buďte preto všetci ústretový. 4tvor minútová dávka spravodlivosti a napätia. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pro mě to lepší z druhé Abecedy. Ona ale ta antologie byla celá poněkud slabá a tohle je těsně na hranici té lepší poloviny. On taky za to může Julian Barratt, ale i tak mi to nepřišlo úplně špatné. Slabé 3* ()

Reklama

Reklama