Reklama

Reklama

D is for Deloused

  • Slovensko O ako odvšivavený (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Velká Británie, 2014, 4 min

Režie:

Robert Morgan

Scénář:

Robert Morgan

Obsahy(1)

Fázovo animovaná krátkometrážna snímka o obrovskej vši, ktorá pomáha popravenému mužovi, aby sa pomstil svojim zvráteným vrahom. (Fest Anča)

Recenze (10)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po mástrpísu Bobby Yeah a lehké "odpočinkovce"(dá li se to tak nazvat) ve formě Invocation, přichází Morgan s další kulervoucí noční můrou, která se bude řadit mezi ty výraznější kousky jeho tvorby... evidentně je v parádní formě.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí, které jsem dosud od Morgana neviděl. Tenhle chlapík má něco do sebe a jeho snímky bývají zpravidla slušně ujetou a bizarní podívanou. No a v tomto případě tomu nebylo jinak. Už jsem od něj ale viděl i lepší kousky, takže v tomto případě se uchýlím ke klasickému průměru. Ono odčerpávání tekutin se dalo výrazně zkrátit a tím by se zlepšila i samotná atmosféra, která byla prostě tak nějak divná, ne však špatná… ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Parádna bizarná vizualizácia Roberta Morgana ma vždy dostane. Ako vždy, je to neskutočne morbídne, akoby vyvrhnuté z toho najhoršieho zvrhlého sna. Tento tvorca ma zatiaľ nikdy nesklamal. Ie hlavne o to, že všetky svoje ukrutne drsné výjavy obalí do originálneho surrealistického plášťa a tak človek nikdy netuší ako sa dej nakoniec vyvinie, paráda. ()

Reklama

Reklama