Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (152)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni jsou zpátky! Žvatlají a mojí nového člena jménem Otto. Tentokráte si vzali na pomoc Grua. Už si nevzpomínám jaké to bylo s nimi minule, nemám ani moc odvahy to znovu zjišťovat, ale pokud to bude každých 5 let minimálně takové jako tenhle díl, bez problému to přežiju. Umění člověk holt musí hledat jinde. 55% ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Bejt děcko nebo pubík v dnešní době je, co se týče kinematografie, paráda. My jsme čuměli na Karafiátovy broučky Hermíny Týrlový, Makovou panenku a vrcholem vodvazu bylo Nu Pagadi a velmi sporadicky do kin propašovanej nějakej ten Tom a Jerry nebo Pepek námořník. A teď? Padouch Gru a série Minions jsou skvělá zábava. Jasně…obehraný vtípky, ale stále fungujou a tvůrci to neflákaj. Snad jen ta Kung fu epizoda mě moc neseděla…ale po asi tak 5-6 filmech, který mě fakt pobavily už těch pár minut co zrovna mě neseděly odpustím. Stejně jako The Incredibles nebo Pixarovky jsem si i tyhle animáky se žluťákama oblíbil a dávám zasloužených 80%. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Viděl-li člověk před projekcí druhých Mimoňů trailer, tak z velké části ví, co se bude ve filmu odehrávat, což by se nemělo stávat. Dvojka opět sází na potenciálně velký potenciál potrhlých milovníků banánů, nicméně podobně jako v případně jedničky jsem měl dojem, že se tvůrci drželi celkem na uzdě. Naservírovali nám sice líbivě udělanou animaci, ale samotný příběh, byť plný akce, postrádal větší dávku humoru a nějakého zapamatovatelného záporáka. Sekvence v letadle neměla chybu a scénky okatě (a to doslova) vykrádající druhého Shreka (popř. Kocoura v botách) pobavily, nicméně jsem čekal víc - podobně asi jako střídmě se smějící publikum dětí v sále. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Až na samotný závěr perfektní animák pro celou rodinu. Mimoni jsou už tradičně střelení, zábavní a docela i kreativní - rozhodně více než v jedničce. Český dabing u animáků je navíc pořád skvělý, čímž se alespoň částečně kompenzuje absence originálního znění v našich kinech. Illuminations mě začínají hodně bavit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Mimoňov v štýle jednotky a ide v zásade o akýsi prequel k originálnemu filmu. Vidieť mladého Gru s množstvom mimoňov a ich potrhlých nápadov a situácií je ok, ale zas až také terno to nebolo a tie postavičky začnú časom liezť trošku na nervy. Deti sa ale náramne bavia a to je podstatné. 65 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)
  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama