Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (349)

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Agresivně nepříjemný film s nenápaditým a odbytým dějem, nepodařenými a veskrze trapnými vtipy, špatně vedenými a mizerně hrajícími herci a se spoustou samoúčelných a zbytečně přehnaných vulgarit a nechutností. Příběh je totálně nesmyslný a nesoudržný a rozpadá se do změti nesouvisejících scének, v nichž se zoufale nesympatičtí hrdinové chovají jako nesvéprávní magoři, aby nakonec mohli skončit zapatlaní od výkalů, zvratků či kravích vnitřností. Ekvivalent komediálního pekla. Delší recenze ZDE. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

na originálu jsem vyrástal a tomuhle filmu se podařilo se mu perfektně přiblížit, je to skoro spíš remake než pokračování (je tam spousta skoro až identických scén). Já vím, že je to hodně připitomnělé, ale takový to přesně mělo být a já si nemohl pomoct a smál jsem se. Asi to není úplně objektivní hodnocení, ale nostalgie je svině:) ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

NO TY VOLE! Tak to byla pecka. Pět, pět a ještě jednou pět. Takhle jsem se dlouho nezasmála. Slzy v očích, bolest břicha od smíchu a ještě pochechtávání v posteli, když jsem si vzpomněla na některé scény. Naprosto se trefili do mého vkusu. Původní Bláznivou dovolenou jsem zahlídla koutkem oka a nezaujala mě. Na takový typ komedií vlastně ani nejsem, ale tohle mě dostalo. Ani ten sráč Charlie Day, kterýho nesnáším od druhého dílu Šéfové na zabití, mi tam nevadil. Nakonec i scéna s ním byla dost vtipná. Film dle mého názoru velmi podhodnocený. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Původní filmy si vybavuju jen matně, tudíž sem byl asi ochuzenej o spoustu navazujích a odkazujících scén.Geniální gagy střídají trapný nebo nechutný, tak, jak sme už u amerických komedií zvyklí, na druhou stránku sme se občas opravdu nahlas zasmáli a to se počítá.Nic sem od toho nečekal a ono to spíš mile překvapilo, jen mě hodně zamrzelo, že udělali z postavy Chevyho Chaese takového kreténa.65%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne znesiteľná jednohubka. Christina je bohovská. Helms neznestieľný. Pôvodné filmy som mal omnoho radšej, pretože naplno ukazovali komediálny talent Chevyho Chasea. Camea mi prídu nevyužité, alebo trápne, ale film má fajn spád a aj niekoľko wtf momentov, ktoré som naozaj ocenil. Can i give a rimjob? Ale We are the Millers boli v mnohom zábavnejší a viac priblížený súčasným trendom. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Scéna na raftoch sa natáčala na troch rôznych miestach. (Game90)
  • Film tvorí zvláštnu zmes sequelu (odkazuje na predchádzajúce filmy), remaku (niektoré scény sú rovnaké alebo veľmi podobné tým z predchádzajúcich filmov) a rebootu (nový film možnej série s novým obsadením). (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno