Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (349)

Fr 

všechny recenze uživatele

„MY ČTYŘI POJEDEME NA VÝLET AUTEM DO WALLEY WORLDU. UPADLI JSME DO STEREOTYPU. MUSÍME TO ZMĚNIT. STRÁVIT SPOLU TROCHU ČASU…“ /// Vy jste teda debilové! (mluvím k tvůrcům týhle sračky!) Starej Clark Griswold byl neuvěřitelně vynalézavej, kdežto potomek Rusty je jenom idiot. Nejdřív jsem myslel, že se s těma vagínami a penisama vyblbnou v úvodu. Trumfli to. Třeba zvracením. Obyvatelé Babovřesk dostali svoji vlastní komedii. Hodně se v ní mluví a čím víc je to trapný, tím víc to má bejt dobře. Na řadu přicházej sračky (v pevným i tekutým stavu). To bych se kurva (sorry cenzore a puritánský čtenářstvo, tohle fakt jinak napsat nejde!) poblil! Aspoň že vynechaj trapný keci vo sexu – sou tam děti… ouou – na scéně je Chris Hemswort se svoji klobásou, takže můžou bejt spokojení všichni! Tahle rodina není vtipná, ale pošahaná. Abych nekecal, 2x mě dostali! (neřeknu! Najdi si ty fóry sám!) V rodinným kruhu to nepouštějte. Místo stmelení kolektivu by ho tihle Griswolďáci spíš rozesrali. Dementní komedie pro dementy! A tak jsem se na ni podíval… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neznám. 2.) Millerovi jsou nudná a nevtipná rodina! 3.) Mám IQ 70 (i míň). 4.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“ /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Agresivně nepříjemný film s nenápaditým a odbytým dějem, nepodařenými a veskrze trapnými vtipy, špatně vedenými a mizerně hrajícími herci a se spoustou samoúčelných a zbytečně přehnaných vulgarit a nechutností. Příběh je totálně nesmyslný a nesoudržný a rozpadá se do změti nesouvisejících scének, v nichž se zoufale nesympatičtí hrdinové chovají jako nesvéprávní magoři, aby nakonec mohli skončit zapatlaní od výkalů, zvratků či kravích vnitřností. Ekvivalent komediálního pekla. Delší recenze ZDE. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Je to pitomá, ničím nezajímavá, přízemní komedie. I tak jsem se prostě smál od začátku do konce. Neříkám, že v kuse, neříkám, že všem vtipům, ale smál jsem se. Nahlas. Třeba mladší brácha šikanující staršího mne bavil a příjemně mne překvapil Chris, kterého jinak více méně nemůžu vystát, v parodické roli macho-dream-kovboje. A třeba albánské auto nemělo nejmenší chybu... 80% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z původní trilogie mám sice nejradší Vánoční prázdniny,ale i zbylé dva filmy patří mezi VHS klasiky,na které se člověk tu a tam rád koukne...od nových "prázdnin" jsem raději moc nečekal a jsem tak nakonec rád že nejde o až takový průser.Je tu sice spousta zbytečně tlačeného fekálního humoru a narážek na sex za každou cenu (bez kterého se asi novodobá americká komedie prostě neobejde),tedy prvků,které původní filmy prostě nepotřebovaly a pobavily i bez nich,ale zase na druhou stranu je tu pár opravdu odzbrojujících věcí,u kterých sem se zasmál fakt nahlas (albánské rodiné vozidlo,...).Jako celek sice nikterak nevybočuje z průměru,ale je spousta mnohem horších věcí a tohle ve výsledku neurazí...60% (PS: je zajímavé porovnat jak moc nám zestárli původní Griswoldovci...) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme pokračování známé komedii z 80.let a i přes mou počáteční nedůvěru si myslí,že je to pokračování dobré.Je tu několik scén,kdy je ten humor až fekální,ale pokud vám toto nevadí,tak se určitě zasmějete.Sice na původní snímek to nemá,ať už tím,že tehdy ten humor nebyl až tak utržený z řetězu tak i hlavním představitelem.Ed Helms není špatný,ale Chevy Chase původní bláznivou dovolenou táhl daleko víc sám.Já se ,ale přesto všechno dobře bavil a byl jsem příjemně překvapený.Za mě 70% a čtyři hvězdy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Jako Walley World posloužil filmařům zábavní park Six Flags Over Georgia v Atlantě. (jenik71)
  • Vozidlo, v ktorom Griswoldovci cestujú, je upravená Toyota Previa. (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama