Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (349)

grogodil 

všechny recenze uživatele

John Francis Daley - nemôžem toho vola vystáť. Nemôžem si pomôcť, pre mňa to je ten "gesicht", ktorý si proste koleduje o päsť už len tak z princípu. Vždy keď som ho náhodou zazrel v Kostiach, musel som akútne prepnúť program. Zaujímevé zistenie, že spoza kamery je rovnako neznesiteľným elementom pre mňa. Griswoldovci boli doteraz minimálne záruka solídne stráveného vianočného času pri x-tej repríze v bedni, no pod Daleyho vedením je najnovší rodinný trip tejto famílie číre zlo a ukážkový príklad trapnej a zbytočne fekálnej súčasnej americkej komédie, ktorá sa mne hnusí. Nebýť tých splaškov, zvratkov a vnútorností, tak ide o neškodnú priemernú komédiu s občasnými dobrými vtipmi (korejská GPS), no takto už len z princípu tesne nad odpadom. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

NO TY VOLE! Tak to byla pecka. Pět, pět a ještě jednou pět. Takhle jsem se dlouho nezasmála. Slzy v očích, bolest břicha od smíchu a ještě pochechtávání v posteli, když jsem si vzpomněla na některé scény. Naprosto se trefili do mého vkusu. Původní Bláznivou dovolenou jsem zahlídla koutkem oka a nezaujala mě. Na takový typ komedií vlastně ani nejsem, ale tohle mě dostalo. Ani ten sráč Charlie Day, kterýho nesnáším od druhého dílu Šéfové na zabití, mi tam nevadil. Nakonec i scéna s ním byla dost vtipná. Film dle mého názoru velmi podhodnocený. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Protože Dobytek s Torisiomem psali, že to je řachanda, tak jsem na to kouknul. Je to taková jednohubka, nicméně s pár opravdu ostrými momenty a slušnou frekvencí fórů. Fekálně-sexuálních je dost, ale jsou tu i povedené konverzačky. Za mně dobrej pedofilní kamioňák, korejská navigace, koupání v horkých pramenech, pán s mazlíkem - krysou, nahánění krav nebo dobře vybavenej strejda Hank (nebo jak se to jmenoval). /// viděl jsem to ještě jednou a smál jsem se nahlas na spoustě míst. Hodnocení jsem zvýšil že 4 na 5. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jestli dát 1 nebo 2 hvězdy a nakonec jsem zůstal jen u jedné. Jako uznávám, že vzájemné šikanování bratrů a zpěv Sealovy Kiss from Rose nemělo chybu. Jenže jinak to bylo jedno velký klišé a to množství fekálního humoru, brrr, na to jsem obzvlášť alergický. Takže sečteno podtrženo = už to nechci vidět :-D ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Sice se to neslo v duchu odlišného humoru než původní komedie, přesto to na mě zapůsobilo a já se několikrát nahlas zasmál. Ale je vidět, že se humor posunul oproti dřívějšku a tak tu nechyběl i fekální humor. Tomu jsem se teda nesmál. Nejvtipnější asi část, jak se snažili umýt nakreslený penis z auta. A Chevy Chase v závěru? To bylo moc fajn. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Jako Walley World posloužil filmařům zábavní park Six Flags Over Georgia v Atlantě. (jenik71)
  • Randy Quaid si nemohol zopakovať rolu bratranca Eddieho, kvôli jeho zatknutiu. (Game90)
  • Kamionista (Norman Reedus) prenasleduje Griswoldovcov na ťahači Kenworth W-900. (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama