Reklama

Reklama

Včera dnes bylo zítra

(amatérský film)
všechny plakáty
Experimentální / Drama / Sci-Fi / Krátkometrážní / Mysteriózní
Česko, 2014, 5 min

Recenze (6)

movieband 

všechny recenze uživatele

Mladému Jeřábkovi se musí uznat výborná práce s kamerou a dotvořením lehce futuristické atmosféry, podtržené trefným výběrem hudby. Na mě to tou nedalekou budoucností působilo (nevím proč, prostě působilo a myslím, že je to dobře). Celkově nápad je taky zajímavý a těch 5 minut uběhne lusknutím prstu. Člověku to upoutá pozornost a to je hlavní. Držím mu palce. http://vimeo.com/111971250 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, jestli to autor chtěl podat to jako drama, nebo chtěl natočit komedii. Ono to totiž vypadá chvíli jako jedno, chvíli jako druhé a nakonec si nejsem vůbec jistý, co to vlastně je. A jako mix obojího to nefunguje. Má to sice slušnou hudbu a dobrý nápad, ale i na amatérský film se nejedná o nic bůhvíjak povedeného, kamera neustále uřezává hlavy, herecký výkon je tragický a pointu to taky mohlo mít zajímavější. A jo, je v tom nějaká myšlenka, ale slabě vyjádřená. Moc mě to prostě nezaujalo. 2* ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Když už je celý film založený na takovémhle rozhovoru, tak to chce vymyslet víc záběrů, aby bylo na co koukat a na takové drama, které má být postavené na hercích to chce někoho s velkou dávkou hereckého talentu. ()

Reklama

Reklama