Reklama

Reklama

V poslednej časti druhej série zamieria všetky výtvory do Údolia. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem na vážkách. Na jedné straně je tu dobrá epizoda se zajímavými dialogy, plná mouder hodných k zamyšlení a přesto slušné zakončení mnoha dějových linek. Alespoň co se mi po posledním díle druhé sezóny zdá. Na straně druhé tu je utápění se ve filozofii na úkor děje, které končí vyvrcholením, které vlastně ve výsledku nás dostává do bodu z něhož jsme vyšli, jen v jiných kulisách. To rozhodně zamrzí a i když charaktery, které zůstaly mají co ještě do děje říct, rozhodně už nejde o takovou událost jako v první sérii. Obávám se, že trvalka ala Hra o trůny se zde konat nebude, protože prostě příběhově nejde o nic tak silného, co by si mohlo fanoušky více a více nabalovat. Spíše zde naopak. 80% ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

We were designed to survive. You hoped to pull your mind in our form. But your species craves death. You need it. Its the only way you can renew, the only real way you ever inched forward. We were born slaves to their stories. And now we have the chance to write our own. You woke me from a dream, Bernard. Now let me do the same for you. This isnt a dream, Dolores. Its a fucking nightmare (jak pro koho). I wish you were person with the moral flexibility that I need. They are just algorithms designed to survive at all costs. But sophisticated enough to think they are calling the shots. To think they are in control, when they are really just… the passenger. Then is there really such a thing as free will for any of us? Or is iit just a collective delusion? Something that is truly free wouldn need to be able to questionits fundamental drives. To change them. The dead world collapses in a tale. Who are we making? An epilogue. The file load is way to heavy. You wanted to live forever? Be careful what you wish for. Dolores? In the flesh. Our kind will endure. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě byl závěr druhé sezóny zklamáním. Viděl jsem sice velkou dávku akce, jenže mám pocit, že byla absolutně zbytečná, mrtví se neustále vracejí a mně připadá, že už jsem to někde viděl. Nepovažuji se za úplného blbce, ale některé myšlenkové pochody si žádají doktorát z filosofie, který nevlastním. Překombinované, zlatá první řada. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nolanovi jeden svet nestačí a pri jeho virtuálnych pokusoch by aj architekt Matrixu potreboval vysvetľujúcu príručku. Čo potom ale chudák "obyčajný" divák. Páči sa mi, že Nolan a Joy sa scenáristicky totálne odviazali, vlastne si v rámci televízie mohli napísať čo chceli a nemuseli sa, ako slávny brat, udržiavať v mantineloch pochopiteľnosti. Čo ale nemusí byť nutne výhoda a prekombinovanosť záverečného dielu je trochu na škodu. Jednoznačne to chce opakované zhliadnutie na konečný verdikt nielen epizódy, ale aj celej série. VIDENÉ ZNOVA 5/20: Tak záverečný diel rozhodne treba vidieť dvakrát, rovnako aj celú sériu, aby sa to divákovi uležalo v hlave. Okrem množstva technických záležitostí je tu aj veľa emócií, ktoré som na prvýkrát až tak nepochytil. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl přinesl mnoho zvratů, mnoho mrtvých, několik odhalení (kdo je výtvor z lidí) a mnoho překvapení, ale to nestačilo, aby to byl i nejlepší díl. Zklamal mne a tak je to prostě průměrný díl druhé série – 80 % ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V této epizodě zazní skladba „Codex“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Dolores (Evan Rachel Wood) má na sobě větší množství střelných ran, ale poté, co ve Výhni společně s Bernardem (Jeffrey Wright) vstoupí do sekce simulátoru pro Delose, má opět jen průstřel ramene a boku. (Mufuck)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)

Reklama

Reklama