Reklama

Reklama

V poslednej časti druhej série zamieria všetky výtvory do Údolia. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Tomulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář za všechny díly. No tak to jsem nečekal. Rozuzlení celé série je opravdu nečekané. Bohužel v horším slova smyslu. Nečekal jsem tak jednoduchý a očekávatelný konec když předehra byla tak komplikovaně zamotaná a to nejen v reálném čase ale i za pomocí zmateného skákání v čase. Velmi obtížně se dalo orientovat co je přítomnost co minulost. Nic méně v duchu závěru působí některé předchozí díly úplně zbytečně! Například postava Maeve je skoro vymazána. Její potenciál (obzvláště po proslovu Forda k Maeve) je totálně nevyužit. A její role působí s ohledem na předchozí díly jako výplňové. No já musím říci, že jsem zklamán! Patos v podobě druhé šance pro Dolores je sice nečekaný, ale v kontextu pokračování nezbytný. A co se týče scény po titulcích tak ta je opravdu velmi úsměvná. Z té totiž vyplívá sice spoustu vysvětlení velké odolnosti Williama, ale vznikají další nesrovnalosti. No uvidíme. Každopádně jsem čekal v Dálavě něco famózního něco nečekaného něco, co opravdu může zničit lidstvo. Proč? No protože to do nás tvůrci hustí od začátku jako přelomovou zbraň proti lidem. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele

Seriál šlape přesně, jak má. Bohužel poslední epizoda byla místy tak zmatečná, že člověk se jednoduše nemůže vyznat v dějových linkách seriálu. Též poslední díl byl i překombinovaný. Ale jinak musím chválit, takovou kvalitu mnoho seriálů nemá a když budou takto pokračovat, tak i třetí série může mít vcelku úspěch. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si uz moc jisty, jestli porad Jonathan Nolam chce sdelovat divakovi a polemizovat s nim nad celkem tezkymi tematy jak v prvni serii, nebo mu staci jen na nej delat jednu boudu za druhou. Kazdopadne jako finale, ktere se snazi rozmotat a ukoncit spoustu dejovych linek, to bylo fajn. Bylo tu dost wow momentu a twistu, jen fakt nevim, co si z toho mam odnest? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě byl závěr druhé sezóny zklamáním. Viděl jsem sice velkou dávku akce, jenže mám pocit, že byla absolutně zbytečná, mrtví se neustále vracejí a mně připadá, že už jsem to někde viděl. Nepovažuji se za úplného blbce, ale některé myšlenkové pochody si žádají doktorát z filosofie, který nevlastním. Překombinované, zlatá první řada. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl přinesl mnoho zvratů, mnoho mrtvých, několik odhalení (kdo je výtvor z lidí) a mnoho překvapení, ale to nestačilo, aby to byl i nejlepší díl. Zklamal mne a tak je to prostě průměrný díl druhé série – 80 % ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)
  • V této epizodě zazní skladba „Codex“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Dolores (Evan Rachel Wood) má na sobě větší množství střelných ran, ale poté, co ve Výhni společně s Bernardem (Jeffrey Wright) vstoupí do sekce simulátoru pro Delose, má opět jen průstřel ramene a boku. (Mufuck)

Reklama

Reklama