Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (75)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keby som mal napísať len jednu vetu o tomto filme, tak by to bolo asi toto: „Fiasko a mrhanie potenciálom a časom hercov/herečiek, a hlavne časom diváka.“ Zbagatelizovaný príbeh, ktorý síce má v sebe kus fantázie, ale celkovo vás nedokáže osloviť. Nehovoriac o tom, že sa to zbytočne blíži k dvojhodinovému runtime. (A to, že tvorcovia do toho zakomponovali malý kus z filmu „Muž so železnou maskou“ spíš považujem za vec na oľutovanie a nie ako „poctu“.) Celé je to zabalený do šiat, ktoré sú šité „ťažkou“ PC technikou. Tie umelé obrazy občas fungujú, občas nie. Jedna hviezda za súboj J. Chana s Arnoldom – obaja už majú svoje najlepšie časy za sebou, ale z hľadiska boja aj teraz ma presvedčili, že rozhodne nepatria do starého železa. Ale to je v podstate jediný pozitívum, čo sa o tomto filme dá povedať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro čaj ... aneb něco málo o tom, že spojenectví čínských vesničasnů (vedených pravou čínskou princeznou) a ruských kozáků (dočasně provozujících mořeplavectví) může přinést nadějné vyhlídky v souboji s černou magií. Nicméně zápletka už na první pohled vyhlíží poněkud uměle a prezentuje se dosti nešťastně, neboť jí vládne digitální věk, jemuž je vlastní povrchnost a lajdáctví. Akční legendy Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan se na stříbrném plátně příliš neohřejí ... a nějak se nemohu rozhodnout, jestli mám napsat bohudík nebo bohužel. V podstatě se jedná o velice volné pokračování snímku "Zakázaná říše" (2014) - a dle mého soudu je vlastní provedení přibližně na stejné úrovni - zatímco námět je o level níž. Jediným nezpochybnitelným kladem je pěkně vyvedený digitální dráček - ráda bych mu vzkázala, aby si našel angažná v nějakém lepším příběhu ... a nebral každou roli, která se mu připlete do cesty. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na tohle si za pár hodin po projekci málokdo vzpomene. Nebo ho to vlastně může ještě nějakou dobu děsit. Digitální bordel a dvě akční ikony 80. a 90. let. Chápu, že je třeba udržovat bankovní konto, ale, pánové, příště raději zase v prvním případě rozstřílejte pár desítek padouchů, v druhém pak rozkopejte pár těl v choreograficky precizních scénách, a ještě nás potěšte nepovedenými záběry ze závěrečných titulků. Tohle je rozpačitý úlet a zbytečná kaňka vašich filmografií. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Scény s Jackiem a Arnoldem jsou asi jedinej klad tohohle "díla". Jen škoda, že jejich společný scény do filmu v podstatě ani nepatří. Tihle dva a Charles Dance (kterej by tam taky vůbec nemusel bejt) jsou pouze lákadlo na tupce, jako jsem byl já. Zbytek nestojí ani za plejtvání baterky v klávesnici, tak jen stručně - je to mizerně předigitalizovaná srágora. Ale jako fakt, to CGI je horší než u 20 let starejch filmů. Scénář je tak tupej, že byl asi psanej po třetí lahvi vodky. Ne, ne a ne. Nevadí mi ruský filmy, možná mi nevadí ani ty čínský, ale tahle kombinace byla fakt příšerná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $49miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $8,683,138▐ Tak od tohto som po ukážke čakal mega uber digitálnu blbynu. Nakoniec to taká katastrofa nebola, Schwarzenegger a Jackie Chan tu skôr majú len taký štek ale aj tak zapôsobia v akrobatickej bitke. Zvyšok je taký dobrodružný fantasy flák všemožného mixu, plného akčných scén, trikových lepších a horších sekvencií. Keď sa to neberiem moc vážne tak sa to dá pozrieť. /50%/ ()

Galerie (162)

Zajímavosti (5)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama