Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shahrukh Khan hraje dvojroli. Představí se jako slavný bollywoodský herec Aryan Khanna i jako jeho oddaný obdivovatel Gaurav Chandna. Mladík, který s populárním hercem cítí spřízněnost, protože je mu až neuvěřitelně podobný, se vypraví do Bombaje, aby na vlastní oči uviděl svůj idol. Setkání hvězdy a fanouška ale nedopadne tak, jak si Gaurav naivně vysnil. Jeho dosavadní bezmezná láska se změní v nenávist a touhu po pomstě. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

Stupet 

všechny recenze uživatele

Co k filmu Fan říct? Naprosto jinej Bollywood, než jsme zvyklý. Žádná romantika, žádný písničky. Přímo k ději- hrozně se mi líbí, že je film natočený tak, že chvíli litujete Gaurava a Aryana nesnášíte, a pak je vám zase strašně líto Aryana a Gaurava zatracujete. Shahrukh byl jak jinak, než famózní v obou svých rolích. A myslím si, že pro Indii je tento film poselstvím, protože znám dost Shahrukhovo fanoušků a vím, že někteří jsou skutečně tak vyšahaní jako Gaurav. A tak věřím, že by se něco podobného mohlo stát i ve skutečnosti, samozřejmě až na tu podobu, i když věřte, že mezi svými fanoušky má pár skutečných dvojníků, až si u některých říkám, jestli nepodstoupili plastiku, aby se svému idolovi podobali. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Bollywood opat nesklamal. ja ani neviem, ci som z indie videl zly film. Ich filmy maju vzdy skvely namet, scenar, a ako inak, aj spracovanie.(Co sa o hollywoode povedat neda) Som nadseny, a uz sa u mna stava Indicka kinematografia akousi zarukou kvality. 85% p.s. na pocudovanie film bez spievaniek ;) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Moja púť Bollywood snímkami pokračuje, avšak poslednú dobu akoby som nemal šťastnú ruku pri ich voľbe. Keď urobím čokoľvek, len sťažka dokážem "stráviť" ten absolútne absurdný scenár, vďaka ktorému mi samotný film rozhodne viac pripadal ako "komédia", než solídny, seriózny thriller. Doslova môžem povedať, že som sa v určitých momentoch zmohol akurát na krútenie hlavou v ktorej sa mi nejeden krát prehnala myšlienka, či to tvorcovia s určitými pasážami naozaj myslia vážne. K dosledovaniu "Fanúšika" ma tak viedla iba čistá zvedavosť z rozuzlenia, inak jediným kladom bola pre mňa kvalita spracovania. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo. Zase jednou film, kde se Shahrukh Khan nemusí zbytečně pitvořit, a pokud, ta jeto jen ku prospěchu vyprávěného příběhu. Fanoušek, který se rozhodne vydávat za svůj vzor a jde tak daleko, že se o chce zbavit. Výborně gradující snímek, který vyniká povedenými triky a maskami a hlavně skvělým Khanem v hlavní dvojroli. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Shahrukh Khan, to je taký indický Chuck Norris. Tentokrát si strihol rovno dvojrolu, v ktorej stvárnil bollywoodsku celebritu a zároveň aj svojho posadnutého fanúšika, ktorý mu chcel naservírovať poriadnu odvetu za jeho hviezdne maniére a namyslenosť. Po dejovej stránke celkom fajn, aj keď začiatok slabší. Potom ako došlo ku stretu postáv, poriadne sa to rozbehlo a prišiel skvelý vpád. Tie akčné naháňačky ma teda moc nebrali, ale dramatická stránka filmu dosť kvalitná. Najlepšie na tom bolo samozrejme to posolstvo a zrkadlo, ktoré si postavy navzájom nastavili, aby videli seba v tom najtemnejšom podaní. Hodnotenie niekde medzi 3 a 4*, ale na indické filmy mám slabosť (najmä kvôli anti-klišovosti), tak zaokrúhlujem k tým 4*. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (12)

  • Režisér chtěl natáčet v rezidenci Shahrukha Khana, aby vytvořil realistický pohled na život hvězdy. Avšak z bezpečnostních důvodů byla replika Shahrukhova sídla Mannat vytvořena ve Film City. (MJackie)
  • Fan nabízí spousty akčních scén. Shahrukh Khan požádal režiséra, aby nedělal žádnou akční scénu, kde by nebyla vidět jeho tvář. Ale vždy si raději vše alespoň jednou vyzkoušel, aby zjistil, jestli to zvládne bez dubléra. (MJackie)
  • Ve filmu je spousta odkazů na skutečný život Shahrukha Khana. Slavný herec Aryan Khanna, kterého Shahrukh hraje, je skutečnému Shahrukhovi hodně podobný. Například, stejně jako Aryan ve filmu, i Shahrukh Khan jel poprvé vlakem do Bombaje bez lístku. (MJackie)

Reklama

Reklama