Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut jsem si řikal, že Frantíci konečně upekli něco líp, než croissanty, ale nakonec mě úspěšně vyvedli z omylu. Jejich pokud o multikulturní žabomyší Expendables se totiž ani trochu nepovedl a ve výsledku to byla jedna velká trapárna. Celé to začalo, když jednoho deštivého dne vylezl Tristan z Francoisovy postele, nežně ho políbil na půlky a s lítostí si uvědomil, že do jejich vystěhování z bytu zbývá už jen měsíc. Kde budou pořádat mandingo party? Pak ho ale osvítil duch svatý a jeho napadlo, že by mohli splácat nějakou kokotinu pro nenáročného diváka, kterou obsadí aspoň jedným zvučným jménem. I tak se stalo, že povolali krále všech prostatiků, který by měl hrát už jen zdechliny v kriminálce Miami, a vtiskli mu chrakter Sláje, tedy nezničitelného kůl důchodce. Problém je ale v tom, že Stallone tráví ve fitku 5 hodin denně a stejný čas věnuje plastikám, tudíž se kýžený efekt prostě dostaví. narozdíl od Žána, který ten samý čas tráví pokoušením se o vytlačení těch pár kapek moči, co ho tak strašně pálí na šulínkovi a zbytek napojený na fastfoodovou stravu v tekutym stavu. Sice se domluvili, že záběr, kde by musel udělat pohyb rychlejší, než 2 km/hod by pro něj mohl být smrtelný a tudíž se omezili pouze na občasnou chůzi, ale zato zapomněli Rocherovi říct, že by Renoa neměl zabírat zrovna v době, když spěchá na hajzl, jelikož jeho chůze to přinejmenším připomínala. I splácali kuriózní bejkárnu s negříkem, vychrtlym rádoby hustym baseballistou, Turkem, Jamajčankou a Irem, ořezali jim dialogy a celý to natěsnali do něčeho, čemu chtěli řikat film. Film to sice byl, ale mě už ke konci jímala hrůza a při závěrečnym fajtu dvou bossů jsem se z pocitu trapnosti radši otočil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou jedni z mála, kteří se dokáží vyrovnat americké produkci a na tento film jsem byl docela zvědaví. Nejen kvůli námětu, ale i kvůli Renovi, který si po dlouhé době střihl akční roli, která se zdála být zajímavá. Bohužel natěšení opadlo, hned po úvodních titulcích, kdy se v akci představí Jean Reno a jeho parta. Film se podobá nedávné Sabotáži, jen je kvalitativně ještě mnohem níže a vlastně nemá čím zaujmout. Nudná akce, nezajímavý děj a unavený Jean Reno. Silně nepovedené. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený kriminální drama, kde má Jean Reno roli, jež mu sedne a kam se hodí možná ještě o něco více než do komedií. Jde o to, že je zastáncem staré školy, drsný chlap, který se nebojí jít do akce, ale jeho nový nadřízený nechce kovboje, chce detektivy, vyšetřovatele. Jenže okolnosti tomu chtějí jinak a tvrďák má pořád svoje místo. Fajn film. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Francouzský akční film s Bessonovým úpadkem nezemřel. Jasně, je to béčko, ale přiznané a zatraceně zábavné. Jednoduchý příběh rámuje syrová atmosféra a parádní akční scény (a že jich je!), Jean Reno na to ještě pořád má a Alban Lenoir je mistrem nakládaček baseballkou. A navíc se to nebere příliš vážně a humorem to evokuje Smrtonosnou zbraň. V Rochera vkládám do budoucna velké naděje. Gareth Evans to není, ale přímočarou oldschoolovou akci zvládá perfektně. Zasloužená kultovka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

len slabý priemer, a pritom to zacina dobre, policajti maju nekompromisne metody pri potierani zla .....len skoda ze sa to v strede jaxi skruca do prrazdna ... potom aj ta akcia ako nic moc, dialogy slabe ...... ako celok funguje len biedne. Pravom patri do priemeru, pri castejsich projekciach az do podpriemeru : 66 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)
  • Alternatívnym názvom snímky je aj názov The Squad. (MikaelSVK)
  • Při přepadení banky jsou tři lupiči vyzbrojeni puškami FN Scar a čtvrtý HK MP5K. Policie má většinou pistole Sig Sauer SP2022. Serge Buren (Jean Reno) většinou používá pušku HK 416 a v rukou jedné z policistek se objeví i puška SG 550. (JohnSmith)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno