Reklama

Reklama

Kubo a kouzelný meč

  • USA Kubo and the Two Strings (více)
Trailer 3

VOD (1)

Umí vyprávět příběhy tak, že to bere dech. Chlapci Kubovi tenhle talent pomáhá uživit sebe a nemocnou matku. Den co den opouští jeskyni, ve které společně přebývají, a v přilehlé vesnici ohromuje obyvatele svým vyprávěním, které končí vždy před západem slunce. Domů se musí vrátit před setměním, jinak by ho podle matky mohla stihnout strašlivá kletba. Jednoho večera se však vrátit nedokáže. A varování se promění ve skutečnost. Najednou si uvědomí, že se stal hrdinou vlastního dobrodružného příběhu. V doprovodu chytré a přímočaré Opice a trochu praštěného Brouka se vydává po stopách svého otce, legendárního samuraje. Jeho cílem je nalezení otcovy zbroje, která mu má pomoci obstát v boji se zlem, které má v úmyslu zničit vše, co mu kdy bylo drahé. Tahle výprava bude mnohem dobrodružnější, strašidelnější a zábavnější než cokoliv z toho, co dosud vyprávěl. (CinemArt)

(více)

Diskuze

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Rozmýšlel jsem mezi 2 a 3 hvězdičkami, dostal jsem tuctové finále běžných sraček hollywoodských dojiček. Hmm tak dám dvě.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Davered

né, ale díky své mysli.... Kubo je Poloviční démon. 

V Podstatě do svích výtvorů dává něvědomky svoje CHI.. jako Dejdara. 

Spoiler? :D

Davered

Davered (hodnocení, recenze)

Jaky idiot pise v Cinemartu ty jejich obsahy? "Kubo je úplně normální teenager" ....az na to, ze  mu nekdo vydloubnul oko, ze zije v jeskyni, a ze svou mysli dokaze slozit a rozpohybovat perfektni origami.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel afroadam smazal svůj příspěvek.

Uživatel afroadam smazal svůj příspěvek.

Yu.

Yu. (hodnocení, recenze)

Psychor

Ach, těší mě, že potkávám pravého znalce. Máš naprostou pravdu. Všechna dnešní animace je odpad. Těším se na tvůj příspěvek výtvarnému světu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ano tři trailery nestačí.. Kubo a a dvě struny, bude asi druhý díl... O.o

Né vážně, změňte ten název, vypadá to fakt divně... 

na příspěvěk reagoval Harroc

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Baadvo

To rozhodně je.... akorát nevim jak daleko by s tou papírovou lodičkou dopluly. :D

 

Úplně jako Inuyasha.. :)

v podstatě je to stejné, Kubo je Polodémon, matka byla démon též otec byl démon... a Kuba hledá Otcovu sílu, tedy ten meč, což je poslední struna do té kytáry... Inuyasha se též učí postupně nové schopnosti, formováním Getsugy, toho meče.. jako si Kaba přidává ty struny. Hmyzí démoni atd... velmi zvláštní přátelé... ano, hodně mi to připomíná Inuyashu.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Brooks

to spíš klesá a klesá...  nejlepší na tom byl ten sound... jinak to takový pohádkový... chybí mi v tom ta gradace kterou jsem od toho očekával... málo démonů a podobně... Kubuv táta to taky zrovna nevyhrál... hovnivál. :D

jako směju se... ale, k smíchu to moc není. :{

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Každým ďalším trailerom očakávania rastú a rastú. Môj najočakávanejší film tohto roka.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Montezuma3

Ale o kataně tam není ani slovo.... :)

No není struna jako struna... možná je Kubo tak slabí že má ten nástroj, ale né ty pravé struny... ;)

Montezuma3

Montezuma3 (hodnocení, recenze)

To je ale šamisen, ne kytara :D A že to má jen tři struny je v pořádku. Jenže v původním názvu jsou struny jen dvě. Přitom v trailerech mu žádná nechybí. No je to na ty český dětský mozečky takový haluz, že prodávat to jako japonskou rubačku s kouzelnou katanou je asi snazší, než jim vnucovat animovaného Kvotheho, co umí svými tóny krájet vlny.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

on tady takovej překlad byl a já sem si říkal, no dobrý, konečně po dlouhý době název, co divákovi vyloženě nelže do očí a pak to nějaký pičus takhle zkurví 

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No právě, nechápu co je těžké na tom prostě udělat překlad přesně takto: Kubo a dvě struny. Není to nijak debilní ani špatné a hlavně a především je to ten správný překlad jaký má být.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Harroc

Harroc (hodnocení, recenze)

Řekněme si na rovinu, že české překlady filmů jsou otřesné. A titulky u trailerů na ČSFD taky nejsou zrovna extra.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

tempus

Protože Kubovy chybí na tu kytaru právě ty dvě struny ... aby se s jeho nástroje stal ultimatní legendární ... hmm, prostě potřebuje ty dvě struny které hledá aby mohl zachránit matku... každá struna navíc mu dává novou schopnost. 

Spíš mě zaujalo že nejspíš pochází s hmyzího klanu... když hmyz byl spíše doména démonů. Je tedy Kubova matka démonka? :)

na příspěvěk reagoval tempus

Související novinky

Bumblebee má novou kámošku

Bumblebee má novou kámošku

02.06.2017

Transformeři se (po vzoru mnoha jiných sérií) rozrůstají do filmového vesmíru. Už za pár týdnů uvidíme klasickou pětku, v níž Michael Bay nakopne nové mytologické podtóny, a pak už přijde spin-off s… (více)

Matthew McConaughey si zaběhá

Matthew McConaughey si zaběhá

29.01.2015

Oscar za Klub poslední naděje, spousta chvály za seriálový Temný případ a hitová sci-fi Interstellar. Matthew McConaughey si své herecké vzkříšení užívá plnými doušky a každý jeho krok budí velkou… (více)

Po Škatulácích se vydáme do Japonska

Po Škatulácích se vydáme do Japonska

26.12.2014

Studio LAIKA, jež se soustředí na mizící umění stop-motion animace, nám zatím nadělilo tři celovečeráky. Koralína, Norman a duchové i Škatuláci měli úspěch u diváků i u kritiků, není tedy divu, že v… (více)

Reklama

Reklama