Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejnojmenná biografie ex-vězně Eddieho (pan Modrý) by byla nejspíš atraktivnější.. Herecky docela obstojné, ale budování nějakého napětí je pro Roba Greena i vzhledem k bezradnému scénáři úděl takřka sisyfovský. Řekněme akční konec a snad i pointa mírně napraví reputaci, ale mně už vzhledem k předchozímu dění bylo úplně putna, jestli jsou za teror na wehrmachtu odpovědní bubáci z temnot, hryzající svědomí a nebo konzervy s nafouklým víčkem. Dá se říct, že navzdory atraktivitě námětu a nevelkým očekáváním jsem byl nakonec otráven jak Hitler v pětačtyřicátém.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som sa rozhodla, že dám 4*. Pretože ako už uznali mnohí predo mnou, Bunker disponuje výbornou atmosférou, neohranými tvárami i správnym profilovaním postáv. Navyše kombináciu hororu a vojnovej psychologickej drámy (aj keď v tomto ohľade je scenár rozhodne slabší) som ešte nevidela. Tento film má rozhodne viac do seba, než by sa mohlo zdať podľa tu ukázaného posteru, ktorý skôr pripomína počítačovú hru pre násťročných. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomto snímku je fakt, že nemáte komu fandit pokud nejste tělem i duší nácek a nepovažujete se za nadčlověka. No fakt kdo by přál fašounům něco milého? Tvůrcům to asi došlo taky takže do skupiny skopčáků hodili pár takových skoro Mirků Dušínů, kteří se Vás budou snažit přesvědčit formou náznaků, že bojují vlastně z donucení. No okej ať je to jak chce začátek je docela fajn a divák si může představovat co číhá v temném podzemí za mrazivou hrůzu. Nepovedený supervoják ze strašlivých experimentů co se vymkl kontrole a má rád lidské maso? Čarodějnice z dávných dob? Nebo dokonce tchýně? Nic z toho...Čeká tam degradace filmu protože jak si snímek budoval napětí dokud se nevědělo co je ten bubák, tak hned jak se vědět bude je to v háji. Jako večerní jednohubka ale plně dostačující. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, atmosféra miestami pekne príjemne zhustla, hlavne keď sa konečne vydali do tých podzemných chodieb, no rozhodne to chcelo nejakého regulérneho bubáka a nie len jedného popleteného bláznivého fašistu a pár bezprízorných postavičiek so zaviazanými očami. To sa mi na strašenie zdá hrozne málo, hlavne keď uvážime, že prostredie bunkru ponúkalo v tomto smere ohromný potenciál, škoda. Čakal som niečo atmosferické a mysteriózne, no dostal som len slabý vývar mojich očakávaní. Priemer s prižmúrením oboch očí. 50/100 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)
  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama