Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $788,000▐ Ako také akčné béčko úplne v pohode pozerateľné. Olga Kurylenko tu v danej úlohe zapasovala, vie sa obracať. Dejovo sa stále niečo deje, takže nehrozí žiadna rutinná zívačka. Občas príde na nejaké menšie scénkové kiksy ale sú v norme. /55%/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tyhle laciný béčka přesně v dnešní hektické době fanda akčního filmu potřebuje a vyžaduje! Jsem mezi nima. Opět se zde jako v drtivé sbírce bijáků projevuje ten manévr, postavit béčko na jednom veleznámým ksichtě, v tomto případě na Freemanovi a ono se to většinou zadaří... Když né kvalitou, tak aspoň tím spuštěním filmu. A o to se filmaři snaží. Je to obyčejnej příběh, ovšem svižnej a dost akční, na Olgu se celkem pěkně kouká a má to standartní hodinku a půl. A to, že o filmu nebudete už pozítří vědět.... To je tutovka, ale komu to vadí? Na to jedno skouknutí to určitě je! 55% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ukrutný průser, jinými slovy naprosto nekoukatelný béčko, laciná, hloupá tupost. Za pozitivum této zhovadilosti lze považovat snad jen fakt krátkou stopáž, která naštěstí i poměrně rychle uteče, díky přřesvědčivému tempu, kdy se sice pořád něco děje, problém ovšem je, že to veškeré dění je prostě k hovnu. Zápletka je otřesná, celé mi to přišlo jen jako sled několika na sebe divně navazujících scének, které jako celek ale vůbec nefungují, navíc se to v podstatě odehraje jen v nějakých čtyřech, pěti lokacích, s tím samým průběhem, tedy hlavní hrdinka se z ničeho nic někde zjeví, pět minut se tam žvatlá, pak dojde k akci, a bez smysluplnosti zas šup jinam, kde se pak opakuje to samé, a to až do finálního zúčtování, které tomu dá pak ale takovou korunu, že nemám vůbec slov, fakt paskvil. Co se akce týče, té je tedy vzhledem k té krátké stopáži poměrně dost, a není ani až tak zle zpracovaná, nicméně zároveň je i nenápaditá, nevýrazná a neefektní. Dalším škraloupem je otřesný obsazení. Olga Kurylenko není ani pohledná, ani sympatická a především ani trochu neumí hrát a jako hlavní postava akčního filmu zkrátka naprosto selhala a neobstála. James Purefoy jako ústřední záporák to samé, bez charisma a bez talentu přehrávající chlapík, co má hereckou kariéru už dávno za sebou. No a účast Morgana Freemana? Kdo ví, asi nějaká kamarádská výpomoc. Atmosféra, napětí, vizuál, nic z toho tu jinak není a nemá to tedy ani smysl komentovat, takže po mně, opakuji, laciný béčko, které nestojí ani z jediného důvodu za pozornost, čímž se sám sebe ptám, jak a proč jsem se do něčeho takového vlastně uvrtal? ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Momentum sice asi bude na spoustu lidí působit jako akční béčko,ale mě i když hlavní představitelka je žena(já rozhodně nic proti ženám nemám :-),jen se to v poslední době přehání,jak ženy pobíhají se samopaly...) líbilo.Hlavně kvůli ne tak tradičnímu pojetí řešení akčních scén a i příběh je mi sympatický.Přeci jen jako člověk nesouhlasící s dnešní dobou....a jako bonbonek je účast ,sice malá,ale přesto Morgana Freemana.Jedno z těch milých překvapení.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Už od prvních dialogů bylo jasné, že scenáristi jeli na čtvrt plynu. Akce tam je, ale je to strašně blbě ukecané a v české verzi se navíc obsazení dabérky hlavní role totálně nevyvedlo. Jedna velká nuda korunovaná žvaněním u mučení. Zachraňuje to krapet finále na letišti. Olga už měla daleko lepší role.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno