Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem film smazal, po měsíci opět stáhnul dle recenze kamaráda a udělal jsem dobře. Momentum mi svým stylem i tempem připomínal Taken. Víceméně od začátku se rozdají karty na stůl a slušně film šlape do konce s výbornou Olgou Kurylenko, která spolehlivě zvládá roli agenta jak po stránce inteligence, tak i soubojů. Akce je poměrně dost, je slušně natočená i fajnově krvavá a nechybí i dobrý záporák. Závěrečný zvrat je spíše potěšující než šokující, ale v tomhle zábavném akčním béčku se dá leccos tolerovat. Skvělá zábava a překvápko. 75% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Momentum“ je film s typickým „béčkovým“ scenárom, ktorý však jednoznačných možností sa nedokázal dostať sa na ďalší (lepší) úroveň. Po vydarenej úvodnej scény sa to postupne stáva zbierkou známych riešení bez väčších prekvapení. O. Kurylenko je dobrá, akčná a stále nebezpečne krásna. J. Purefoy je dostatočne záporný. Záver je otvorený pre ďalšie pokračovanie – uvidíme, ako to dopadne. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Reklama

fr3ak 

všechny recenze uživatele

No to byla opravdu tragédie. To že bude čistě akční film mít debilní scénář jsem schopen překousnout, když by alespoň ta akce za něco stála, jenže ona nestojí. Choreografie mlátiček a přestřelek je strašně jalová a ještě navíc s příšerným střihem. To si pak při sledování začnu všímat ruzných nesmyslů, které by jinak skryla dobrá akce (např. to že si Alex jako naprostá profesionálka ani neověří jestli má ve zbrani náboje, nebo velmi podivné chování policie, která se snaží zastavit auto způsobem ala GTA atd...) Olga je sice pořád hezká ženská, ale za to já body přidávat nebudu. A co tam kurva dělal Morgan Freeman? :D ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tomu to filmu škodí len jedna vec. Citeľná lacnota a nemohúcnosť vyplávať z B-čkových vôd. Inak kacia od začiatku do konca, žiadne zbytočne prešpekulované zvraty, jasné motivácie a dokonca aj solídne obsadenie. A nie, rosím nerobte pokračovanie. Radšej prequell, s trošku lepším rozpočtom a v nejakej zaujímavej lokalite. 3 z 5 ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tyhle laciný béčka přesně v dnešní hektické době fanda akčního filmu potřebuje a vyžaduje! Jsem mezi nima. Opět se zde jako v drtivé sbírce bijáků projevuje ten manévr, postavit béčko na jednom veleznámým ksichtě, v tomto případě na Freemanovi a ono se to většinou zadaří... Když né kvalitou, tak aspoň tím spuštěním filmu. A o to se filmaři snaží. Je to obyčejnej příběh, ovšem svižnej a dost akční, na Olgu se celkem pěkně kouká a má to standartní hodinku a půl. A to, že o filmu nebudete už pozítří vědět.... To je tutovka, ale komu to vadí? Na to jedno skouknutí to určitě je! 55% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)

Reklama

Reklama