Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

petero 

všechny recenze uživatele

Slabá akčná záležitosť, ktorú nezachráni ani Olga. Vďaka futuristickým oblečkom v úvode som očakával že to bude trochu sci-fi ale nič. Obyčajné prestrelky a bitky ku koncu zabije zdĺhavé mučenie a aj sympatie si skôr získali tí bad-assovia ako tým čo by som mal držať palce. Akčňáky s modelkami v hlavnej úlohe je celkom dosť a všetky boli minimálne o triedu lepšie ako napr. Everly, Lucy či Salt. I tá Colombiana s tragédom Megatonom bola štýlovejšia. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když mi povíte, kde jsou ty diamanty, tahle noc bude exponenciálně kratší a potenciálně mnohem méně bolestivá." Tak se nám Čističi naučili odříkávat cizí slova a já musím konstatovat, že klid pana Washingtona se mi hodně líbil, stejně jako drsnost slečny Clintonové. Se správňáckou chytrolínkou Alex jsem však měl trošku problémy, protože měla své "slepičí" chvilky a překombinovanost jejího plánu neomlouvá ani to, že si ho vycucala z prstu během jízdy hotelovou šachtou na prádlo. Mimochodem to je jedna z disciplín, kterou bych si chtěl někdy vyzkoušet. Jinak mě to celkem bavilo a jsem v napjatém očekávání, kdy na sebe USA zase zaútočí a kolik to bude stát životů nevhodně umístěných spoluobčanů. ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Olga Kurylenko proti Scarlett Johansson (Lucy), jedině tak je možné porovnat velice podobné akční filmy. Pokud opravdu hledáte akční trhák v nezprzněné podobě, tak určitě volte Momentum. Nebyla snad zde jediná stupidní scéna, žádný fail s podpatkama apod. ba naopak, Olga si zde zahrála velice vychytralou osobu a se zbraní jí to šlo také celkem dobře. Celý film má strhující akční děj od začátku až do konce. Jsou chvíle kdy je člověk opravdu v napětí jak to vlastně skončí, protože její pronásledovatelé mají stejnou výdrž jako ona. Tak kdo přežije ? ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tyhle laciný béčka přesně v dnešní hektické době fanda akčního filmu potřebuje a vyžaduje! Jsem mezi nima. Opět se zde jako v drtivé sbírce bijáků projevuje ten manévr, postavit béčko na jednom veleznámým ksichtě, v tomto případě na Freemanovi a ono se to většinou zadaří... Když né kvalitou, tak aspoň tím spuštěním filmu. A o to se filmaři snaží. Je to obyčejnej příběh, ovšem svižnej a dost akční, na Olgu se celkem pěkně kouká a má to standartní hodinku a půl. A to, že o filmu nebudete už pozítří vědět.... To je tutovka, ale komu to vadí? Na to jedno skouknutí to určitě je! 55% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Úderný úvod žiaľ svojou kvalitou predbehol zbytok filmu. A otvorený koniec, ktorý mal lákať na novú sériu, ku ktorej žiaľ nedošlo, tomu tiež moc nepomohol. Nechápme sa zle. Je to slušné béčko, dosť akcie, pozerateľná choreografia súbojov, dobrý záporák a Oľga je fajn, ale nie je to nič, na čo by človek nemusel zabudnúť hneď po dopozeraní. To taký Hitman z 2007 rovnaké béčko, samozrejme s lepším obsadením bol niekde inde. Podobne nový Hitman a kopa iných filmov. Hitman ma napadol len a len kvôli Oľge, inak by som to zrovnával s inými kúskami. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)

Reklama

Reklama