Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh o vzťahu medzi mladým mužom a zatúlaným šteniatkom, ktoré si mladík osvojí, je vyrozprávaný z pohľadu psieho žrádla. (figliar)

Recenze (49)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Předfilm Big Hero 6! No... a co jako? Dobře dobře, zapomněl jsem, že Big Hero 6 u nás skoro nikdo neviděl, takže co takhle? Krátký animák, co dostal Oscara! More interested.... Pořád mě nechápeš, tak ještě jinak - skvěle vymyšlená, vtipná a dojemná story toulavého štěněte, kterému se dostane páníčka-jídelního kanálníka a jména Winston, později paničky poblázněné zdravou výživou, a nakonec... spoilerovat něco, co má pár minut, je extrémnější prasárna než to, co do sebe ti dva svobodní mládenci hrnou pod tlakem, takže si to radši najděte a užijte si to;) 90% ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Milá krátkometrážní záležitost. Disney zkrátka umí hrát na city a zde to jen potvrzuje. Sledujeme zkrácenou verzi života jednoho pejska, který se né a né smířit se změnami,které nastanou až si páníček najde paničku. Animace není nějak detailní či triková, velmi mi připomínala animáky z 50.let, ale tady naprosto plní svůj účel a krásně vystihuje danou atmosféru. V prvních dvou třetínách je to pouze roztomilé, ale v té poslední mě to dojalo tak, že si tu čtvrtou hvězdu rozhodně zaslouží. 7.5/10 ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

kromě příjemné animace je vidět na snímku prvoplánová dojemnost, kterou nerad vidím - proto jen 3 hvězdy. Ale k Oskaru to určitě pomohlo. Pro romantické duše jasná jednička - šak zkuste třeba tu: http://www.dailymotion.com/video/x2hzs96 [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Vítěz tohoto ročníku, a pro mně opět nepochopitelný. Klasická ždímačka na city, navíc s nehezkou formou a odpudivým obsahem. Založit příběh na přežírání psa junk-foodem je možná odvážné, ale pak bych docela rád viděl nějakou reflexi v podobě toho, jak se pes po letech přecpávání odšourá do kouta a s masivní obezitou pojde. Dočkáme se však srdceryvných scén (aspoň si to myslí scénárista), ve kterých se v psovi něco hne, začne žrát brokolici s baklažánem a zachrání při tom vztah svému páníčkovi. Tak určitě. Tohle se prostě zvířatům nedělá, protože se moc nemůžou bránit. Představte si místo roztomilého psa člověka — byl by to pořád stejně roztomilý pohled? Zvlášť, když PPP není zrovna ojedinělá záležitost a pravděpodobně máte ve svém okolí někoho, kdo si anorexií či binge-eatingem prochází a dost při tom trpí. Film je od Walta Disneyho, jehož filmy (nezapomeňte, že Walt Disney vlastní studio Pixar) jsou snad v každém ročníku, a velmi často vyhrávají. Za zásluhy a dobré jméno, řekl bych, protože mně se Feast dost nelíbil. [Oscary 2014] ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Extrémně milý kraťas o jednom přirozeně rozežraném psovi-nalezenci a tuctovém příběhu na pozadí. Jak zde již uživatelé zmínili, přijde mi též divné, že se ta horda žrádla na psisku nijak neprojevila a v závěru je na tom stejně jako na začátku. Trochu sci-fi tohleto... ale co, takovému filmíku to s lehkým srdcem odpouštím. 80% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama