Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (87)

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Zhuleně zábavný trip s permanentně zhuleným a skvělým Robertem, věčně prachy shánějícím Rupertem a prachy rozdávajícím agentem Ronem. Očekávání byla maličko větší ale i tak jsem se skvěle bavil, nejlepší nastává, když se hoši už konečně dostanou k natáčení přístání na Měsíci. Kozy a krev jsou už jen takový příjemný bonus. Doporučuji sledovat v mírně podnapilém stavu. 69% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto totální šílenost, která aspiruje na konspirační paranoickou ujetost roku. Nelze tomu upřít vtip, akci, originalitu a bizardnost. Nevěřila bych, že Ron Perlman něco takového dá, ale je fakt dobrej. To stejné musím říci o jinak krajně nesympatickém Rupertu Grintovi, fakt příjemně překvapil. Takže na závěr - mamince bych tento film rozhodně nepustila, ale já se skvěle bavila, takže za mne 75%. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

S britskými komediemi mám většinou problém, že buď jsou moc vulgární nebo přijdou vtipné jenom Britům. Tohle je však mišmaš, kde najdeme britský humor, americké násilí a kdo ví, co ještě. S obdrženým poselstvím, že tráva, opium a magické houbičky vyřeší všechny trable, jsem se dokousala až nakonec a zasmála 10x častěji než v běžné americké komedii. Akorát mi tam neseděl Rupert Grint, který byl asi obsazen jenom proto, aby tato nízkorozpočtovka měla známou (a ne příliš drahou) tvářičku. Na vedlejší role super, ale na hlavní roli není dost výrazný. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá sranda. Pravda po některých nadšených komentech tady jsem čekal ještě větší úlet, ale na opravdu vydařenou komedii si budu muset ještě v tomhle roce počkat. Tak jako tak Francouzi dokazují, že žánr dělat umí a Perlman je naprosto ďábelský, ale dala se z toho podle mě vyvařit ještě větší řežba.60% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů, kdy si člověk říká: " Sakra, sakra z tak dobrého nápadu se dalo vytřískat víc". Mohl posloužit těm co věří na tzv. konspirační teorie, no a přistání prvních lidí na Měsíci je ta z nejklasičtějších. Dobrý je Ron Perlman, který naštěstí moc nemluví, jen sem tam někomu rozbije hubu nebo ustřelí hlavu. Ruperta "Rona" Grinta jsem viděl už v lepších rolích. Vše obklopují většinou halucinogenní drogy, jak bylo v éře hippies běžné a tak o srandu není nouze, ale hluchých míst je tu také dost a proto jen za 3*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama