Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 2

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (275)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $270,395,425Tržby Celosvetovo $634,151,679Tržby za predaj Blu-ray v USA $42,522,946Tržby za predaj DVD v USA $25,689,218║ Určite som čakal lepšiu razanciu piesní a nie len úryvkov v prvej polovici a taktiež viac zábavných scénok, animácia v pohode. /videl v kine: 60%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy nedovoľ strachu, aby ti bránil v robení toho, čo miluješ.“ Ja vlastne ani neviem. Pekná animácia a chytľavé pesničky, ale aj strašne predvídateľný scenár, nabádanie na škaredé konanie (utajovanie zásadných udalostí pred manželom a spolupracovníkmi, vytváranie dlhov a ich neplatenie) a nie príliš sympatické postavy (nakoniec sa zdá, že najlepšími postavami sú veselé „Japonky“ a bezstarostný Gunter a to z toho dôvodu, že len bavia a neriešia otravné osobné problémy). ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snímků, který se animací snaží více než dost přiblížit úspěchu Zootropolis a především jedna ze záležitostí s absolutně skvělým trailerem. Když ale o čtyři měsíce později zjistíte, že právě upoutávka byla na celém filmu to nejlepší, jste zklamaní jak malé dítě, jemuž vypli očekávanou pohádku. Mně osobně ji pouze odbyli, smutním ale stejně. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Illumination sú síce posledné roky jedným z najväčších lídrov medzi animovanými štúdiami a veľmi výrazne sa zapísali svojimi filmami, no mám pocit, že jediné čo sa im zatiaľ výrazne podarilo je séria Despicable Me. Všetci sme sa v auguste tešili na Secret Life Of Pets, no podľa mňa motyka nejako silne nevystrelila. A občas asi platí, že keď sú očakávania nižšie, o to viac môže film prekvapiť. "Sing" je konečne to, čo som od týchto ľudí chcel vidieť. V prvom rade je ten nápad kreatívny, má veľmi sympatické postavy, veľmi dobre sa to sleduje, humor je miestami dobrý a miestami síce trošku mimo, ale srdce má tento film na správnom mieste. A na plátne je veľmi dobre vidieť. Keď sa niečo stane, tak cítime každú reakciu postavy. Keď majú strach, cítime ho, keď sú šťastní, tak to cítime rovnako, a keď sú zlomení a nešťastní, tak je vidno ako veľmi sú nešťastní. A plynie to aj z faktu, že máme dosť času na to spoznať týchto hrdinov, ich osudy, ich príbehy a vieme ako sa cítia, na čom im záleží a čo v ich živote hrá najväčšiu rolu. A keď to stratia, tak to skutočne silne s nami rezonuje, lebo atmosféra a sila príbehu to nám ako divákom dopraje. Plus musím povedať, že nie som veľkým fanúšikom súčasnej popovej muziky, no v tomto filme všetko znie skvele. Lebo to nie sú len popové skladby tohto storočia, ktoré v tomto filme dodávajú filmu tú správnu chuť. Je to naopak veľmi rôznorodé a v tomto smere to funguje skvele. Osobne môžem povedať, že "Sing" stojí za to vidieť. Je to ideálny film pre celú rodinu. Pekný príbeh, veľmi dobrá hlavná myšlienka, zapamätateľné postavy, dobrá hudba a skvelá animácia. Humor je občas trošku mix, ale väčšinou to funguje. Hodnotenie: A- ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Veskrze neškodná záležitost ze stejného univerza, jako bylo Zootropolis. Příběh je hodný animovaného filmu pro děti, tzn. blboučký a předvídatelný s trochou vtípků, animaci už dnes snad nikdo ani nehodnotí, takže dobrý. Pro někoho jsou přidanou hodnotou písničky, takže vyšší hodnocení chápu, nicméně s mými 100kg mě na vařené nudli nikdo neutáhne, takže nekompromisní 3*. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (16)

  • Hlavní hrdina filmu Buster je levoruký. Jako důkaz může posloužit scéna, kdy si zapisuje poznámky během castingu. (Endavour)
  • Sing prebieha v tržbách z domáceho trhu My Big Fat Greek Wedding (2002) a stáva sa najzárobkovejším filmom, ktorý nikdy nedosiahol vrchol v amerických pokladniach. (beso74)
  • Ve filmu zazní přes 80 hudebních hitů od 40. let minulého století po současnost. (filmsim)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama