Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (124)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Maximálne príjemné prekvapenie len čo je pravda. Priznávam, že po pre mňa pomerne dosť nudnej jednotke prišiel absolútne svieži závan v podobe zábavnej a veľmi melodickej dvojky, s úžasnými postavami a dobrým príbehom. Začiatok ma síce nepresvedčil, ale od momentu “Hi, my name is” to už išlo ako po masle. Smial som sa a užíval si výborne vybrané piesne. A keď toto už poviem ja, čo kapelu TyTiež fakt nemusím, to už je čo povedať. Niekoľko postáv mi prirástlo k srdcu, žiadna nevadila, ale hviezdou je pre mňa jednoznačne Darius. Chcem také vlasy. Asi by som nikdy nepovedal, že je možné natočiť v animovanom formáte show o ktorej poviem, že je veľkolepá. Aj to sa tuna podarilo. Prevláda veľká spokojnosť, do budúcna nevylučujem, že zvýšim hodnotenie na strop, ale dnes zatiaľ dávam plnotučnú štvorečku. Výborné to bolo. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo ale "Spievaj 2" sa mi páčil ešte viac než jednotka. Hudobne čísla boli opäť fantastické a dej bol úžasný. Všetky postavy si ľahko obľúbite a hudba funguje s plynulosťou filmu, ako aj s pocitom z filmu. Aj keď je dej veľmi podobný prvej časti, dosť prvkov bolo odlišných, aby to bolo svieže a úplne zábavné. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Zpívej po pětileté pauze rozhodně neztratilo nic na svém náboji a půvabu a může se bez problémů rovnat s jedničkou. Staří známí jsou zpět v akci a čeká na ně nejedna nejednoduchá výzva. Člověk sice tuší, jak celý příběh skončí, přesto jsem se nechal opět unést na vlně pěkných písniček a líbivé animace, která i přes svou pestrobarevnost nijak neruší a hezky se na ni dívá. Dějová linie s Clayem "Bonem" Callowayem dojala, zatímco o největší porci zábavy se opět postarala nejstarší chameleonka v branži paní Crawlyová. Audiovizuálně hezká a zároveň poučná oddychovka, k níž se v budoucnu jistě někdy milerád vrátím. ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Zpívej 2 je skvělým nástupcem jedničky. I když jedničku mám raději skrz to budování příběhu a jak to celé vlastně začíná, tak dvojka mě dokázala zabavit. Ono když se to tak vezme dvojka vlastně nepřináší skoro nic nového, a servíruje nám vlastně to co bylo v jedničce akorát v bledě modrém. A i tak jsem byl nadšený, a splnilo to veskrze mé očekávání od pokračování. Ale kde vidím hlavní problém tak to je postava jménem Porcha. Mě ta postava tak strašně nebavila. Od prvního představení, až do třetí čtvrtiny filmu, mi ta postava lezla těžce na nervy. A někdy to scénaristicky nedrží moc pohromadě. Ale co mě hodně překvapilo, tak to je opět rozmanitost vybraných písniček, nápaditá vizualizace a skvělá stylizace s animací. Stylizace s animací jdou ruku v ruce a nádherně tak vytvářejí pestrobarevnou hudební jízdu. A záporák je skvělý. Jde z něj strach a je opravdu neústupný. Takže kdybych to měl shrnout: Zpívej 2 je dobrý animák. Ale i přes kreativní animaci s pestrobarevnou paletou barev, chytlavou hudbou a nádhernou stylizací, se tu najde pár nějakých problému ať už v scénáři či přímo v postavách. Ale i přesto dávám docela vysoké hodnocení 7/10, a doporučuju všem, co hledají nějakou rodinnou zábavu s dětmi. To určitě jak děti, tak dospělé zabaví. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Extrémne silná stránka bol opäť soundtrack. Keď však nazvete animák Sing, je to vaša povinnosť. Príjemné na pozretie, postavy známe z jednotky fungujú, najmä pani Crawlyová ukázala, že priestor, ktorý dostala, si zaslúži a naozaj bavila. Čo však dvojke Spievaj neviem odpustiť, je slabý, až nepochopiteľne prvoplánový príbeh, s ktorým sa tvorcom akoby nechcelo hrať. Rovnako hodili do vody postavu Claya Callowaya. Žiadne bližšie vysvetlenie, príbeh a história postavy vyrozprávané len expresne rýchlo... Jednoducho tomu chýbala hra s detailami. Film zo mňa dostal emócie, to áno, ale kvôli vymenovaným nedostatkom nie som ochotný pridať piatu hviezdu. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama