Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Na vyprávěcí linii Batman a jeho spratek z filmu Batmanův syn byly tentokrát naroubovány motivy ze Sovího města a Sovího tribunálu Scotta Snydera. Inu, proč ne, hlavně když závěr dává naději, že se tohohle Robina na nějakou dobu zbavíme. Ačkoli komiksová předloha se Sovami je solidní psycho, nejpůsobivější byl ten začátek se šíleným Schottem a jeho "dětmi". ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ničím extra nevybočující z řady dobrých DC animáků, kterých připravují, na rozdíl od Marvelu, dostatek. Animace sice nic extra ale dostačující a příběh takové obstojný a jelikož nejsem dostatečně obeznámen z batmanovskou komiksovou mytologií, rád uvidím nového záporáka. Celkově lehký nadprůměr a dobrá oddychovka na večer...70% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbehovo veľmi riedke pokračovanie Son of Batman, ktoré by najlepšie fungovalo ako tretie dejstvo jednotky. Rozoberá to isté čo predošlý film (pomsta vs. spravodlivosť, rešpekt k autoritám), len je to obohatené o dejovú líniu s kultom, ktorá je inak úplne prostučká a iba sa vezie na súčasnom trende konšpirácii, bez toho aby pridala niečo viac, ako je štandard. Takže nedočkáme sa žiadnej hlbšej mytológie, či histórie kultu. No to možno v pokračovaní, ktoré ale dúfam, že už žiadne nebude a radšej sa dočkáme iných príbehov, lebo Damien je dosť otravná postava. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce čo chce, ja tieto Olivové animáky môžem. A to mi Olivy nechutia. Celkom slušný príbeh, ale predovšetkým (a ako je u Jaya Olivu zvykom) opäť vynikajúca akčná stránka. Síce už natočil lepšie veci a dalo by sa do toho prepchať viac emócii v závere, ale v celku je to ďalšia fajn akčná Batmanofka, aj keď Batmana sme videli už v lepšom svetle. 80% - 4* ()

Morzael odpad!

všechny recenze uživatele

Jdi do hajzlu Olivo, skončíš v komiksovém pekle, a to není pěkné, zeptej se Constantina. Jak může někdo vzít několik parádních komiksových momentů, hodit je do filmového mixéru a udělat z nich plytkou slátaninu, která je ostudou pro všechny postavy v ní učinkující, to nepochopím. Já už ke konci ani ty postavy neposlouchal, protože ty moře a řeky patetických dialogů a vaty se fakt nedaly vydržet. A to jsem myslel, že Son of Batman bylo dno. Pokud jste nečetli předlohy, jen do toho, jinak se tomuto skvostu raději vyhněte. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován a zároveň volnou adaptací komiksů „The court of Owls“ a „The city of Owls“ od Scotta Snydera. (Frantisek.Fu)
  • První filmové cameo Batwoman Kate Kane. Tato postava bude ve větší roli pokračovat v Batman: Bad Blood (2016). (NinadeL)
  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) se napříč animovanými filmy na motivy DC komiksů také představil jako Joker, Two-Face, Jason Todd a několikrát dokonce i jako samotný Batman. (slipknotfan)

Reklama

Reklama